دانلود پرسشنامه رضایت شغلی استمپس و پدیمونت

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه رضایت شغلی استمپس و پدیمونت ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
24
تعداد صفحات:
3
تعداد مولفه:
6
مقیاس:
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
استمپس و پدیمونت
سال ساخت:
1986
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه رضایت شغلی استمپس و پدیمونت

این پرسشنامه توسط استمپس و پدیمونت در سال 1986 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان رضایت شغلی می باشد.

این پرسشنامه دارای 24 سوال و 6 بعد: میزان پرداخت، استقلال کاری، تعامل، شان و مقام شغلی، وظایف کاری، سیاست های سازمانی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه رضایت شغلی استمپس و پدیمونت تایید شده است.

رضایت شغلی

آیا به عنوان یک کارمند یا یک کارفرما از شغل خود راضی هستید؟ چه مواردی باعث شده شغل خود را دوست داشته باشید یا از شغل خود رضایت نداشته باشید؟ رضایت شغلی یکی از مهم ترین مفاهیمی است که در حیطه علوم مدیریتی مورد بررسی مکرر توسط پژوهشگران قرار گرفته است.

پژوهشگران و دانشمندان نظرات متفاوتی نسبت به رضایت شغلی دارند و همین مسئله باعث شده که نتوانیم یک تعریف واحد و دقیق از رضایت شغلی ارائه کنیم. محققی به نام فیشرو هانا بر این باور است که رضایت شغلی یک عامل درونی بوده و سازگاری عاطفی با شغل و شرایط شغلی را در بر می گیرد؛ بر اساس این تعریف، اگر فرد از شغلش لذت ببرد یعنی از شغلش رضایت دارد و بلعکس اگر احساس خوبی را در شغلش تجربه نکند، در صدد تغییر شغلش بر می آید.

دیگر محققی به نام رابرت هاپاک، عوامل روان شناختی، فیزیولوژیکی و اجتماعی را با رضایت شغلی در ارتباط می داند؛ این محقق می گوید یک فرد شاغل در صورتی رضایت شغلی را تجربه می کند که در شغل خود از نظر روانی، اجتماعی و جسمانی احساس امنیت داشته باشد و نیاز های او در این سه حیطه ارضا شود.

ویکتور وروم نیز در مورد رضایت شغلی نظریاتی داشته است؛ او تمایلات روانی فرد نسبت به شغل، جایگاه شغلی و وظایفی که در شغلش ایفا می کند را مساوی با رضایت شغلی دانسته است. بر این اساس، اگر فرد احساس کارآمدی داشته باشد و بداند به عنوان یک فرد شاغل برای کسب و کار یا سازمان خود مفید است، احساس رضایت شغلی را تجربه خواهد کرد.

رضایت شغلی از نظر دیویس نیواستورم، احساسات سازگارانه فرد نسبت به شغلش می باشد. اما چه زمانی فرد احساس سازگاری و در پی آن رضایت شغلی را تجربه می کند؟ زمانی که به خواسته ها، نیازها و آرزوهای شغلی اش دست پیدا کند و سازمان یا محیط کار بتواند او را به این موارد نزدیک کند.

استمپس و پدیمونت دو محقق دیگری هستند که در مورد رضایت شغلی تحقیقات و بررسی هایی داشته اند؛ آن ها رضایت شغلی را با موارد مختلفی در ارتباط دانسته و از ابعاد مختلفی همچون، میزان پرداخت، استقلال کاری، تعامل، شان و مقام شغلی، وظایف کاری، سیاست های سازمانی بررسی کرده اند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر رضایت شغلی از ابعاد مختلف داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این دو پژوهشگر ساخته شده است، استفاده کنید.