دانلود پرسشنامه نظریه ضمنی هوش عبدالفتاح و ییتس

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
2,600 تومان

دانلود پرسشنامه نظریه ضمنی هوش عبدالفتاح و ییتس ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
14
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
عبدالفتاح و ییتس
سال ساخت:
2006
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه نظریه ضمنی هوش عبدالفتاح و ییتس

این پرسشنامه توسط توسط عبدالفتاح و ییتس در سال 2006 ساخته شده است.

این پرسشنامه با هدف ارزیابی نظریه ی ضمنی هوش ساخته شده است.

پرسشنامه نظریه ضمنی هوش عبدالفتاح و ییتس دارای 14 سوال و دو مولفه:

  • نظریه ذاتی هوش
  • نظریه افزایشی هوش می باشد.

روایی و پایایی این پرسشنامه تایید شده است.

هوش یکی از مولفه هایی است که در انسان ها دیده می شود. چیستی و چگونگی هوش از قدیم الایام برای داشنمندان و متخصصان مختلف مورد بحث و بررسی بوده است. هر دانشمندی در دوره زیست خود، برای فهم هوش تلاش و تحقیقاتی داشته است. بر همین اساس، هوش توسط نظریه پردازان متفاوت تعریف شده است. تعریف هایی که از هوش ارائه شده است، با یکدیگر متفاوت است. هر دانشمند و نظریه پردازی، با توجه به دیدگاه خودش، هوش را تعریف کرده است.

هوش چیست؟

هوش یک توانایی ذهنی می باشد؛ هوش دارای قابلیت های مختلف شناختی مانند، استدلال، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، تفکر و ... می باشد. هوش به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شود. برخی از انواع هوش عبارت اند از، هوش هیجانی، هوش کلامی، هوش غیر کلامی، هوش موسیقیایی و ...

نظریه ضمنی هوش چیست؟

در دو دهه ی اخیر، یک نظریه هوشی توسط محققی به نام دوک، طراحی شده است. دوک نظریه ی هوشی خود را، نظریه ی شناختی اجتماعی دوک نامید. یکی از مهم ترین مفاهیمی که در این نظریه بررسی می شود، مفهوم باورهای هوشی می باشد.

باورهای هوشی به چه معناست؟

باورهای هوشی، مجموعه باور هایی مرتبط با هوش هستند که به موجب این باورها، فرد معتقد است هوش یا یک صفت ثابت است یا صفتی که در حال تغییر و رشد می باشد. این مجموعه باور ها کاملا ناخودآگاه هستند و فرد هیچ بینش و آگاهی ای نسبت به باور های هوشی خود ندارد. اما گرچه این باور ها کاملا ناخودآگاه می باشند اما تاثیر زیادی بر میزان پیشرفت یا انگیزش تحصیلی افراد دارند و به همین دلیل، دوک این باورها را نظریه ی ضمنی هوش نام نهاد. بر اساس نظریه ی دوک، دو نوع نظریه ی هوش ضمنی وجود دارد: نظریه ذاتی هوش و نظریه ی افزایشی هوش.

نظریه ذاتی هوش چیست؟

براساس این نظریه، هوش مولفه ای ثابت و غیر قابل کنترل می باشد که فرد به هیچ عنوان نمی تواند آن را تغییر دهد یا کنترل کند. این گروه از افراد دارای طرز فکر ثابت می باشند.

نظریه افزایشی هوش چیست؟

براساس این نظریه، افراد معتقدند که هوش یک مولفه ثابت و پایدار نمی باشد، بلکه میزان هوش تغییر می کند و توسط افراد کنترل می شود. این گروه از افراد دارای طرز فکر رشد می باشند.

در صورت تمایل به ارزیابی باورهای هوشی یا همان نظریه ضمنی هوش، می توانید از پرسشنامه ی استاندارد نظریه ی ضمنی هوش عبدالفتاح و ییتس استفاده کنید.