دانلود رایگان پرسشنامه ارتباط گریزی مک کراسکی

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه ارتباط گریزی مک کراسکی ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
24
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
مک کراسکی
سال ساخت:
1982
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه ارتباط گریزی مک کراسکی

این پرسشنامه توسط مک کراسکی در سال 1982 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی سطوح ارتباط گریزی می باشد.

پرسشنامه ارتباط گریزی مک کراسکی دارای 24 سوال می باشد. در این پرسشنامه سه سطح از ارتباط گریزی پایین، متوسط و بالا در 4 زمینه مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.

این پرسشنامه دارای روایی و پایایی می باشد.

برای همه ی ما پیش آمده است که در مواقعی تمایل به برقراری ارتباط با اطرافیان خودمان نداشته باشیم. این عدم تمایل می تواند با دلایل بسیاری در ارتباط باشد و یا ممکن است یک احساس زودگذر و یا موقتی باشد. در موارد دیگر این تمایل به برقراری ارتباط با دیگر و داشتن تعامل با دیگران ممکن است حالت جدی تری به خودش بگیرد و به نوعی تبدیل به ارتباط گریزی شود.

ارتباط گریزی یعنی چه؟

مک کراسکی در زمینه ی ارتباط گریزی، تحقیقات و مطالعات خوب و زیادی داشته است. او برای تعریف ارتباط گریزی طبق مطالعاتی که انجام داده است، گفته است که، ارتباط گریزی سطح ترس و میزان تشویش فرد برای ارتباطات واقعی که در حال حاضر دارد و یا ارتباطاتی که در آینده با دیگران خواهد داشت، بیان می شود. ارتباط گریزی در افراد می تواند در سطوح مختلفی قرار بگیرد؛ برای مثال ارتباط گریزی در یک فرد می تواند خیلی کم باشد، در فرد دیگری زیاد تر و در افراد دیگر خیلی بیشتر باشد. و همچنین ارتباط گریزی در زمینه و موقعیت های مختلفی برای افراد روی می دهد.

زمینه های مختلف ارتباط گریزی

  • یک فرد ارتباط گریز، ممکن است در موقعیت هایی که مربوط به فعالیت های گروهی می شود، استرس زیادی را تجربه کند و یا از عضویت در گروه های مختلف احساس خوبی نداشته باشد. یک فرد ارتباط گریز ممکن است دائما از برقراری ارتباط با دیگران در بستر گروه ها اجتناب کند.
  • در نوع دیگر، یک فرد ارتباط گریز ممکن است با صحبت کردن و یا سخنرانی کردن در میان جمعیت مشکل داشته باشد. این فرد ممکن است دوست نداشته باشد که با دیگران صحبت کند و یا در مواقع کار و یا موقعیت های تحصیلی برای دیگران سخنرانی داشته باشد.
  • نمونه دیگری از رفتار ارتباط گریزی ممکن است در حین آشنایی با افراد جدید رخ دهد؛ یک فرد ارتباط گریز ممکن است تمایلی با آشنا شدن با افراد جدید نداشته باشد و ملاقات با افرادی که نمی شناسد نه تنها برایش خوشایند نباشد بلکه استرس آور هم باشد.

بنابراین، تمام افرادی که در موقعیت های مختلف و در سطوح مختلف ارتباط گریزی را تجربه می کنند، در حین برقراری ارتباط با دیگران احساس ناخوشایندی دارند و این احساس ممکن است شامل تشویش، دلهره، اضطراب و ... باشد. آیا رفتار ارتباط گریزی را در اطرافیان نزدیک به خود دیده اید؟ در صورت تمایل به ارزیابی ارتباط گریزی می توانید از این پرسشنامه معتبر بهره بگیرید.

دریافت رایگان پرسشنامه ارتباط گریزی مک کراسکی