دانلود پرسشنامه همجوشی شناختی گیلاندرز

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه همجوشی شناختی گیلاندرز ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
12
تعداد صفحات:
4
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت شش درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
گیلاندرز
سال ساخت:
2010
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه همجوشی شناختی گیلاندرز

این پرسشنامه توسط گیلاندرز و همکاران در سال 2010 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی همجوشی شناختی می باشد.

این پرسشنامه دارای 12 سوال و دو مولفه:

  1. همجوشی
  2. گسلش شناختی است.

روایی و پایایی پرسشنامه همجوشی شناختی گیلاندرز و همکاران تایید شده است.

اگر از شما سوال شود، رفتار شما تا چه اندازه تحت تاثیر افکارتان قرار دارد، چه پاسخی به این سوال می دهید؟ آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید؟ این مولفه به عنوان متغیر همجوشی شناختی، در علم روان شناسی، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است و پژوهش های متعددی در این زمینه صورت گرفته است.

همجوشی شناختی به چه معناست؟

اگر بخواهیم یک توضیح مختصر اما مفید ار متغیر همجوشی شناختی داشته باشیم، باید بگوییم، زمانی که افکار افراد بر روی رفتارشان تاثیر بگذارد و افراد به جای اینکه بر زمینه یا فرآیند فکر به تولیدات یا محتوای فکر توجه کنند، می توان گفت همجوشی شناختی روی داده است.

اگر همجوشی شناختی موفق به غلبه بر، تجربیات فرد شود، می توان گفت این فرد از نظر روانشناختی، دچار انعطاف ناپذیری می شود. به عنوان مثال، فردی که در روابط میان فردی با دیگران، دائما طرد شده باشد یا مورد بی توجهی و غفلت قرار گرفته باشد، شاید در ذهن خودش همیشه به این موضوع که، کسی او را دوست ندارد فکر کند، اما اگر توانایی لازم برای جدا شدن از افکارش را داشته باشد، در نتیجه افکارش بر اعمالش تاثیر نمی گذارد، بدین معنا که فرد دچار رفتار های انزوا طلب و تجربه نشانه های بیماری افسردگی نمی شود.

گسلش شناختی به چه معناست؟

در فرآیند گسلش شناختی، افکار فرد فقط به صورت افکار تجربه می شود؛ بدین معنا که، افکار نیاز به پاسخ صریح و مستقیم، کنترل و چالش ندارند. از گسلش شناختی در درمان های شناختی رفتاری و رویکرد درمانی پذیرش و تعهد، استفاده می شود. هدف از استفاده گسلش شناختی در این رویکرد، کمک به مراجع برای شناسایی ویژگی های پنهان زبان که منجر به همجوشی می شود، تمایز قائل شدن میان افکار و شخص فکر کننده و پذیرش رویداد های درونی دقیقا همان طور که هستند، می باشد؛ در این صورت است که فرد می تواند، پذیرش خوبی نسبت به اتفاقاتی که برایش روی می دهد، داشته باشد.

بر اساس مطالعات برنت در سال 2012، همجوشی شناختی از طیف همجوشی زیاد به گسلش اتفاق می افتد. به عنوان مثال، یک فرد افسرده می تواند در سطح بسیار همجوش بگوید من خیلی افسرده ام، در سطح تا حدودی همجوش بگوید احساس می کنم افسرده ام و در سطح کمی همجوش بگوید، ممکن است افسرده باشم و در حالت گسلش شناختی بگوید، من هم اکنون در حال تجربه بیماری هستم که به آن افسردگی می گویند.

در صورت تمایل به ارزیابی همجوشی شناختی می توانید از پرسشنامه ی همجوشی شناختی گیلاندرز و همکاران استفاده کنید.