دانلود پرسشنامه پرخاشگری ویلیامز

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
2,400 تومان

دانلود پرسشنامه پرخاشگری ویلیامز ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
26
تعداد صفحات:
6
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
مقاله:
دارد
نویسنده:
سال ساخت:
1996
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه پرخاشگری ویلیامز

این پرسشنامه توسط ویلیامز و همکارانش در سال 1996 ساخته شده است.

پرسشنامه پرخاشگری ویلیامز قصد ارزیابی میزان پرخاشگری افراد را با داشتن 26 سوال دارد.

این پرسشنامه دو مولفه ی پرخاشگری فیزیکی- خشم و پرخاشگری کلامی- خصومت را مورد ارزیابی قرار می دهد.

این پرسشنامه بر اساس مقیاس لیکرت پنج درجه ای می باشد.

پرسشنامه پرخاشگری ویلیامز دارای روایی و پایایی خوبی که پایایی این پرسشنامه بر اساس ضریب آلفای کرونباخ، 70/0 گزارش شده است.

همچنین این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

تجربه ی خشم و خشونت در همه ی ما وجود دارد. همه ی ما ممکن است در هر دوره ی سنی که باشیم، مثلا در دوره کودکی و نوجوانی، حتی بزرگسالی و میانسالی، عصبانیت را تجربه کنیم و شدت این عصبانیت آنقدر زیاد باشد که به اصطلاح بخواهیم سرمان را بر دیوار بکوبیم. اینکه ما چرا عصبانی می شویم و علت این عصبانیت چیست و در هنگام عصبانیت چه رفتاری را از خود نشان می دهیم و چگونه می توانیم عصبانیت خود را کنترل کنیم، جای بحث و بررسی زیادی دارد؛ کما اینکه تحقیقات مناسب و بررسی های خوبی هم در این زمینه انجام شده است.

یکی از مواردی که در کنار تجربه ی خشم و خشونت مورد ارزیابی قرار گرفته است، پرخاشگری می باشد. عموما پرخاشگری با خشم همراه است. خواه این خشم آشکارا باشد و خواه سرکوب شده باشد. تجربه ی پرخاشگری در هر دوره سنی ای ممکن است و حتی در دوران کودکی و نوجوانی به وفور دیده می شود.

اگر بخواهیم تعریفی برای پرخاشگری ارائه دهیم می توانیم پرخاشگری را، رفتاری توام با آزار و اذیت تعریف کنیم که در آن درد هم وجود دارد. فرد چرخاشگر از روی عمد، قصد آسیب رساندن به دیگران را دارد. مثلا شرایطی را در نظر بگیرید که فردی در اثر حواس پرتی در خیابان با شما برخورد می کند و بلافاصله عذرخواهی میکند؛ شما هم عذر خواهی او را می پذیرید و درک می کنید که حتما قصدی نداشته است. در مقابل فردی را داریم که از دور شما را در نظر داشته و تا به شما می رسد، محکم خودش را به شما می کوبد طوری که شما بر زمین می افتادید و در مقابل بدون هیچ عذرخواهی راه خودش را ادامه می دهد. در این صورت شما رفتار او را ناشی از پرخاش و نوعی خصومت برداشت کرده و می دانید که او قصد اذیت شما را دارد و این همان پرخاشگری است

انواع پرخاشگری

پرخاشگری انواع مختلفی دارد و به صورت های مختلفی در افراد می تواند جلوه گر شود. مثلا از پرخاشگری هدف و وسیله ای، پرخاشگری فیزیکی، پرخاشگری کلامی و .. از انواع پرخاشگری نام برد.

موارد اثر گذار بر پرخاشگری

عوامل بسیاری بر پرخاشگری اثر گذار است؛ مثلا مواردی مربوط به بیماری ها و وضعیت سلامت روان، سلامت جسمانی، مشکلاتی که در محیط کار وجود دارد، مشکلاتی که در بستر خانواده وجود دارد و عوامل موثر دیگری مانند عوامل اقتصادی و اجتماعی و ... می تواند بر پرخاشگری اثر گذار باشد.