دانلود رایگان پرسشنامه یادگیری مشارکتی استیفان

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه یادگیری مشارکتی استیفان ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
13
تعداد صفحات:
3
تعداد مولفه:
3
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
استیفان چو و همکاران
سال ساخت:
2007
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه یادگیری مشارکتی استیفان

این پرسشنامه توسط استیفان در سال 2007 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی یادگیری مشارکتی می باشد.

این پرسشنامه دارای 13 سوال و 3 مولفه:

  • پویائی های گروهی
  • انجام کار بر روی پروژه
  • بازخورد می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه یادگیری مشارکتی استیفان تایید شده است.

امروزه نسبت به گذشته روش های یادگیری و تدریس تغییرات زیادی داشته اند. شاید در گذشته نقش معلمان در کلاس بیشتر بود و دانش آموزان در کلاس درس منفعل بودند اما امروزه یادگیری و مشارکت فعالانه دانش آموزان در کلاس درس به عنوان یک روش تدریسی به معلمان توصیه می شود. یادگیری فقط یک شیوه یا سبک ندارد؛ هر فردی ممکن است برای یادگیری دروس از شیوه مخصوص به خودش استفاده کند. یک فرد با یک روش یادگیری بهتری دارد و فرد دیگر با روشی دیگر.

یادگیری مشارکتی چیست؟

یکی از انواع سبک های یادگیری، یادگیری مشارکتی است؛ همان طور که مشخص است در این سبک باید میان دانش آموزان همکاری و مشارکت وجود داشته باشد. در یادگیری مشارکتی گروهی از دانش آموزان یا دانشجویان با همراهی یکدیگر، مطالب مشترکی را یاد می گیرند.

مزایای یادگیری مشارکتی کدام است؟

در یادگیری مشارکتی گوش دادن فعال، کمک کردن به دیگران، کمک گرفتن از دیگران، شرکت در بحث های مختلف، بیان نظرات، تلاش برای پیدا کردن راه حل و حل اختلافات و سازماندهی برداشت ها یاد گرفته می شود.

یادگیری مشارکتی باعث می شود احساس انسجام گروهی بالا برود. افراد عضو یک گروه که هدف مشترک در یادگیری دارند، ضمن تلاش برای به دست آوردن اهدافشان، هویت فردی و گروهی خود را توسعه می دهند. با نگاهی اجتماعی به این سبک از یادگیری متوجه می شویم یادگیری مشارکتی باعث برقراری ارتباط و تعامل با دیگران می شود و زاویه دید افراد به موضوعات تغییر می دهد چرا که صحبت در مورد ایده ها و اطلاعات مختلف باعث شکل گیری ایده های جدید می شود و زمانی که ایده های جدید به وجود بیاید، افراد خلاق تر شده و دانش جدید تولید می شود.

کسب تجربیات تازه، شرکت در فعالیت های چالشی، یادگیری زبان جدید، ارزیابی توانایی های خود، تغییر نحوه تفکر همگی از دیگر مزایای یادگیری مشارکتی می باشد. مزایای مثبت دیگر یادگیری مشارکتی، شکل گیری تعاملات چند سویه می باشد. در تعاملات چند سویه دانش آموزان می توانند به درخواست های ضمنی و صریح برای کمک گرفتن پاسخ بدهند و در نتیجه اداراک آنان در مورد درک نیاز دیگران رشد پیدا می کند.

به نظر شما یادگیری مشارکتی چه ویژگی های مثبت دیگری دارد؟ آیا برای یادگیری از این سبک استفاده کرده اید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر یادگیری مشارکتی داشتید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبر یادگیری مشارکتی استیفان که در سال 2007 ساخته شده است، استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه یادگیری مشارکتی استیفان