دانلود پرسشنامه اضطراب شناختی لیندسای

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
500 تومان

دانلود پرسشنامه اضطراب شناختی لیندسای ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
13
تعداد صفحات:
2
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
نویسنده:
لینسای و همکاران
سال ساخت:
1987
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه اضطراب شناختی لیندسای

این پرسشنامه توسط لیندسای و همکارانش در سال 1987 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی رایج ترین افکارهای مرتبط با اضطراب می باشد.

پرسشنامه اضطراب شناختی لیندسای دارای 13 سوال و به صورت لیکرت چهار درجه ای می باشد.

اضطراب چیست؟

بسیاری از اتفاقات پیش رو برای ما ناشناخته می باشد، در بسیاری از مواقع اطلاعات ما در مورد یک موضوع خاص، کم است، اینکه ندانیم قرار است چه اتفاقی برای ما روی دهد، علت یک موضع خاص را متوجه نشویم می تواند برای ما دردسر ساز شود و باعث تجربه ی احساس دلهره یا تشویش در ما شود. فکر می کنم هر فردی در موقعیت های مختلف، دچار دلهره و تشویش شده باشد، احساسی که مشابه با مضطرب بودن است. اضطراب احساسی است که با حالاتی نظیر دلهره، نوعی آشفتگی و سردرگمی درونی همراه بوده و اغلب ناخوشایند است. تمایل به مضطرب شدن یا تداوم احساس اضطراب در هیچ فردی دیده نمی شود، از زمان دور تا به اکنون، افراد مختلف همواره در تلاش برای اجتناب از احساس اضطراب بوده اند.

دلایل اضطراب

احساس اضطراب، منبع مشخصی ندارد؛ این احساس ناخوشانید با حالتی نظیر عدم اطمینان، سردرگم بودن، هراس، درمانده بودن و ... در ارتباط است. جالب است بدانید، این احساس کاملا با احساس ترس، استرس متفاوت است. زمانی که می ترسیم، دلیل ترس ما بر خلاف زمانی که مضطرب می شویم، مشخص بوده و مبهم نمی باشد. اضطراب ممکن است مزمن، حاد باشد و در نتیجه موارد مختلف، تجربه شود.

برخی دلایل مرتبط با اضطراب عبارت اند از، عوامل جسمانی یا زیستی مانند، بارداری، عدم تعادل هورمونی، کم کاری تیروئید و ...، عوامل محیطی یا اجتماعی همچون فقر، مشکلات خانوادگی، از دست دادن عزیزان و هر رخداد غیر منتظره دیگر، عوامل ژنتیکی و .. اگر شدت اضطراب تجربه شده، بیش از حد باشد، ممکن است فرد به اختلالات اضطرابی مبتلا شود؛ اختلالات اضطرابی دسته ای از اختلالات روان شناختی بوده که انواع مختلفی دارند و در نتیجه اضطراب به وجود می آید. به عنوان نمونه، اختلال اضطراب اجتماعی، اضطراب فراگیر نمونه ای از انواع اختلالات اضطرابی می باشند. اضطراب به کار بردن راهکارهایی قابل درمان و کاهش است؛ از جمله راهکارهای موثر در کاهش اضطراب، داشتن تحرک و انجام ورزش، رژیم غذایی مناسب، ارتقای مهارت های فردی، برخورداری از حمایت اجتماعی، معاشرت با افراد مثبت اندیش و .. می باشد.

همچنین مراجعه به روان شناس و استفاده از راهکارهای درمانی، می تواند به افراد در کنترل و مدیریت احساس اضطراب کمک کند. اگر تمایل به ارزیابی افکار رایج مرتبط با اضطراب داشتید، می توانید از پرسشنامه معتبر و استاندارد اضطراب شناختی که توسط لیندسای و همکارانش ساخته شده است، استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.