دانلود رایگان پرسشنامه جسارت اجتماعی

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه جسارت اجتماعی ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
5
تعداد صفحات:
5
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

پرسشنامه جسارت اجتماعی

این پرسشنامه یک پرسشنامه خود گزارشی است که میزان جسارت اجتماعی را ارزیابی می کند.

پرسشنامه جسارت اجتماعی دارای 5 سوال و بر اساس مقیاس لیکرت پنج درجه ای می باشد و دارای نمره گذاری است.

بیان نظرات و عقاید در میان یک جمعیت شلوغ، ممکن است برای برخی از افراد دشوار باشد. کسانی هستند که ترس رویایی با افراد و یا قرار گرفتن در یک موقعیت شلوغ را دارند و تا جایی که امکان دارد، از این قرار گرفتن در این موقعیت ها امتناع می کنند. این رفتار می تواند ریشه در دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از دلایلی که می تواند باعث بروز چنین رفتاری در افراد شود، اختلال اضطراب اجتماعی است و یا رفتار هایی که ریشه در اضطراب فرد دارند.

جسارت اجتماعی چیست؟

برخلاف دیگر افرادی که ممکن است از قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی هراس داشته باشند و یا علاقه چندانی به جمعیت و شلوغی نداشته باشند، افراد دیگری هستند که از قرار گرفتن در محیط های شلوغ هیچ واهمه ای ندارند؛ این افراد می توانند به راحتی نظرات و عقاید خود را به دیگران بیان کنند و به راحتی ابراز وجود داشته باشند، فعالیتی که ممکن است برای دیگران سخت باشد و یا موجب خجالت در آن ها شود.

جسارت اجتماعی را می توان به نوعی بی باکی و بی پروایی در بیان در موقعیت های اجتماعی تعریف کرد. داشتن جسارت اجتماعی چیزی فراتر از رک گویی و یا بی ادبی و گستاخی می باشد. عموما زمانی که صحبت از جسارت اجتماعی می شود، معنای این واژه با گستاخی و یا حرف زدن صریح تلقی می شود؛ اما در واقع این چنین نیست.

ویژگی افرادی که جسارت اجتماعی دارند

  • افرادی که دارای جسارت اجتماعی هستند، به راحتی و هرکجا که لازم باشد، نظرات و دیدگاه های خودشان را بیان می کنند و در صورت لزوم به دفاع از خود و ایده هایشان می پردازند.
  • این افراد به احقاق حق خود واقف هستند و برای عدم تضعیع حق شان همواره تلاش می کنند. برای مثال اگر جسور اجتماعی در صفی طولانی ایستاده باشد و فردی بخواهد بدون ایستادن در صف و یا رعایت نوبت کار خود را انجام دهد، جسور اجتماعی حتما این رفتار را به این فرد گوشزد کرده و اجازه ی این بی قانونی را به او نخواهد داد. جسوران اجتماعی قانون را رعایت کرده و به اصول آن پایبند می باشند. برقراری نظم و عدالت در موقعیت های اجتماعی برای این افراد مهم می باشد.

در این پرسشنامه 5 سوالی، میزان جسارت اجتماعی ارزیابی می شود، اگر تمایل به ارزیابی این مفهوم در خود و یا شخص دیگری داشتید، می توانید با بهره گیری از این پرسشنامه به اطلاعات خوبی دست پیدا کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه جسارت اجتماعی