دانلود پرسشنامه سبک یادگیری فلدر و سولومون (FSLSM)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه سبک یادگیری فلدر و سولومون (FSLSM) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
44
تعداد صفحات:
13
تعداد مولفه:
8
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
فلدر و سولومون
سال ساخت:
1985
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه سبک یادگیری فلدر و سولومون

این پرسشنامه توسط فلدر و سولومون در سال 1985 ساخته شده است.

این پرسشنامه با هدف ارزیابی هشت سبک یادگیری ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 44 سوال و 8 مولفه است.

روایی و پایایی پرسشنامه سبک یادگیری فلدر و سولومون تایید شده است.

یادگیری جز مهم ترین متغیر هایی است که در علم روان شناسی از گذشته تا به امروز مورد توجه بوده است. در ادبیات پژوهشی این متغیر و سبک های مرتبط با آن مورد ارزیابی قرار گرفته است. یادگیری دارای سبک های مختلفی می باشد. افراد مختلف می توانند سبک های یادگیری متفاوتی بنا بر سلیقه و ویژگی های خودشان اتخاذ کنند.

سبک یادگیری چیست؟

فلدر و سیلورمن می گویند، سبک یادگیری شیوه ای است که فرد یادگیرنده از طریق آن سعی می کند مطالب مختلف را به صورت موثر و کارآمد دریافت و پس از آن پردازش و طبقه بندی کند و در موقعیت مناسب مطالب را به یاد بیاورد و مورد استفاده قرار دهد. در ادامه به بررسی انواع سبک های یادگیری از نظر فلدر و سولومون می پردازیم.

اولین سبک، سبک یادگیری تاملی است؛ افرادی که این سبک یادگیری را اتخاذ می کنند به انجام کارهای فردی علاقه بیشتر دارند و برای درک اطلاعات، تفکر و تامل زیاد می کنند. سبک یادگیری حسی مناسب افراد واقع نگر است؛ افرادی که از پیچیدگی پرهیز می کنند و دوست دارند مسائل را با روش روشن و واضح حل کنند. سبک یادگیری دیداری مناسب افرادی است که با دیدن تصاویر، متن، نمودار و غیره همه چیز را بهتر یاد می گیرند. سبک شهودی سبک دیگری است که متناسب افراد خلاق و نوآور است. افرادی که از تکرار و روزمرگی خوششان نمی آید و دوست دارند روابط میان هرچیزی را کشف کنند، می توانند از این سبک استفاده کنند.

سبک یادگیری فعال، برای علاقه مندان به انجام کارهای فعالانه مناسب است؛ در این سبک برای یادگیری دستکاری و به کار بردن مواد و وسایل مختلف صورت می گیرد. اگر علاقه مند به برقراری ارتباط با دیگران هستید، بحث کردن و کار گروهی را دوست دارید، این سبک برای شما مناسب است. سبک یادگیری کلامی باکلمات و نوشته ها در ارتباط است. سبک یادگیری کلی با استفاده از فرآیند های تفکر به صورت کلی در ارتباط است. افرادی که تمایل به یادگیری به صورت تصادفی و بدون نیاز به پیوند های موجود دارند، می توانند این سبک را انتخاب کنند. در نهایت سبک یادگیری متوالی، مناسب افرادی است که تمایل به یادگیری گام به گام به صورت متوالی و پیوسته دارند. یادگیری در این افراد به صورت خطی پیگیری می شود.

در صورت تمایل به ارزیابی سبک های یادگیری می توانید از پرسشنامه ای که توسط فلدر و سولومون ساخته شده است و به ارزیابی 8 سبک یادگیری می پردازد، استفاده کنید.