دانلود پرسشنامه ارزیابی عملکرد و پاداش شیلدز

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه ارزیابی عملکرد و پاداش شیلدز ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
13
تعداد صفحات:
5
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
شیلدز
سال ساخت:
2007
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه ارزیابی عملکرد و پاداش شیلدز

این پرسشنامه توسط شیلدز در سال 2007 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی سیستم ارزیابی عملکرد و پاداش می باشد.

این پرسشنامه دارای 13 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه ارزیابی عملکرد و پاداش شیلدز تایید شده است.

هر سازمان و شرکتی برای ارتقا و توسعه کار خود باید ارزیابی و نظارت منظمی بر عملکرد کارمندانش داشته باشد؛ ارزیابی عملکرد یک روش است که با عناوین مختلفی همچون، بررسی عملکرد، توسعه شغلی یا ارزیابی کارمندان هم شناخته می شود. مدیران سازمانی از این روش برای ارزیابی عملکرد کارمندان خود در سازمان استفاده می کنند.

در هر فرآیند شغلی و کسب و کاری، ارزیابی عملکرد یک عامل مهم برای توسعه به شمار می رود؛ ارزیابی عملکرد عاملی است که باید به صورت منظم در سازمان پیگیری شود، به عبارتی ارزیابی عملکرد را می توان یک روش سیستماتیک دانست که نقش مهمی در ارائه بازخورد به کارمندان دارد.
همان طور که می دانید بازخورد به عملکرد کارمندان تاثیر مثبتی بر کار آن ها و نحوه انجام وظایف دارد.

سازمان ها از ارزیابی عملکرد با اهداف مختلفی استفاده می کنند؛ مهم ترین هدف ارزیابی عملکرد ایجاد محیط کاری است که کارمندان بتوانند در آن خودشان باشند و بهترین عملکرد را از خودشان نشان دهند و در راستای اهداف سازمان گام بردارند. ارزیابی عملکرد باعث افزایش بازدهی و اثربخشی در محیط کار می شود.

سازمان به واسطه کمک گرفتن از ارزیابی عملکرد، می توان کارمندانی که عماکرد ضعیف تری به نسبت دیگر کارمندان دارد را شناسایی کند؛ در نتیجه عواملی که بر عملکرد ضعیف کارمند نقش دارد، شناسایی می شود. مثلا در جریان ارزیابی عملکرد مشخص می شود که یک کارمند به دلیل عدم شفافیت وظایف در سازمان، کم کاری می کند یا چون وظایفش را به درستی نمی داند عملکرد ضعیفی از خود نشان می دهد.

پس ارزیابی عملکرد به ارتقای عملکرد همه ی کارمندان کمک می کند. از جمله دیگر مزایای مهم ارزیابی عملکرد، ایجاد انگیزه در کارمندان، ارتقای اشتیاق آن ها به کار، رشد فردی و سازمانی، حفظ حقوق کارفرما و کارمندان می باشد.

سازمان ها به واسطه ارزیابی عملکرد می توانند پاداشی را برای کارمندان در نظر بگیرند؛ در واقع وقتی عملکرد کارمندان سنجیده می شود به کارمندان به تناسب عملکرد حقوق و مزایا تعلق می گیرد. پاداش، مزایا و حقوق می تواند انگیزه کارمندان را دو چندان کند و در نهایت عملکرد آنان را ارتقا دهد.

در نهایت ارزیابی عملکرد اگرچه ممکن است سخت به نظر برسد اما اگر به طور منظم انجام شود و توسط مدیران سازمان مورد توجه قرار گیرد، هم برای سازمان و هم برای کارمندان پر منفعت است. در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر ارزیابی عملکرد و پاداش داشته باشید، می توانید از پرسشنامه ای که توسط شیلدز ساخته شده است، استفاده کنید.