دانلود پرسشنامه سنجش نیاز به استقلال

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,100 تومان

دانلود پرسشنامه سنجش نیاز به استقلال ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
6
تعداد صفحات:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
سید مجید مقیمی و همکاران
سال ساخت:
1390
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه سنجش نیاز به استقلال

این پرسشنامه یک پرسشنامه محقق ساخته است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان نیاز به استقلال است.

این پرسشنامه دارای 6 سوال و 1 بعد است.

روایی و پایایی پرسشنامه سنجش نیاز به استقلال تایید شده است.

نیاز به استقلال یکی از مهم ترین نیازهای ما انسان ها می باشد. زمانی که به متون علمی روان شناسی نگاه می اندازیم متوجه تاکید روان شناسان به این نیاز اساسی می شویم. روان شناسان به والدین توصیه می کنند که نیاز به استقلال و خودمختاری را در کودکان جدی بگیرند و با فراهم کردن شرایط و امکانات، فرزند خود را مستقل تربیت کنند و خودمختاری او را تقویت کنند. اگر نیاز به استقلال و خود مختاری در دوره کودکی مورد توجه قرار گیرد، در بزرگسالی فرزندانی مستقل و متکی به خود خواهیم داشت.

استقلال یعنی چه؟

فکر می کنم کمتر کسی باشد که معنای استقلال داشتن را نداند و برای به دست آوردن آن تلاش نکرده باشد. قبل از هرچیز باید بگوییم استقلال امری مطلق نیست؛ این بدان معناست که یک نفر در عین داشتن استقلال می تواند به دیگران وابسته باشد و بالعکس فردی که به دیگران وابسته است، استقلال دارد. استقلال یعنی من بتوانم برای زندگی خودم آزادانه تصمیم بگیرم، روشی که دوست دارم برای زندگی ام انتخاب کنم و در نتیجه آنچه را دوست دارم تجربه کنم، مهارت های جدید بیاموزم و از اشتباهاتم در زندگی درس بگیرم.

استقلال در دوره نوجوانی

تمایل داشتن به استقلال یا استقلال طلبی در دوره نوجوانی به وضوح دیده می شود. نوجوانانی که از دوره کودکی خارج شده و به بزرگسالی نزدیک می شوند؛ دوست دارند برای زندگیشان تصمیم بگیرند و تجربیات جدید کسب کنند. خانواده هایی که فرزند نوجوان دارند، بهتر است به تمایل نوجوان خود برای مستقل بودن توجه کنند. آگاه بودن به تغییرات دوره نوجوانی باعث تنش و تعارض کمتر می شود.

اگر نوجوان شما تمایل به تصمیم گیری برای خود دارد، سعی کند از امر و نهی کردن بپرهیزید و مانند یک دوست همراه او باشید. مسئولیت پذیری را به فرزند خود یاد بدهید و در موقعیت مناسب پیامد های تصمیمش را به او گوشزد کنید. شما با محترم شدن احساس استقلال در فرزند خود، به رشد شخصیت او کمک می کنید و به فردیت او معنا می دهید. اگر نیاز به استقلال در هر فردی تامین شود، رضایت و شادکامی بیشتر می شود. هرچه استقلال دیگران را بیشتر به رسمیت بشناسیم، تعارض و تنش کمتری را در روابط تجربه می کنیم.

آیا شما خود را فردی مستقل می دانید؟ برای کسب استقلال چه کارهایی انجام داده اید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر نیاز به استقلال داشتید، می توانید از پرسشنامه معتبر و استاندارد نیاز به استقلال استفاده کنید.