دانلود رایگان پرسشنامه مقیاس اضطراب اجتماعی نوجوانان لاجرکا

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه مقیاس اضطراب اجتماعی نوجوانان لاجرکا ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
18
تعداد صفحات:
3
تعداد مولفه:
3
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
لاجرکا
سال ساخت:
1999
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه مقیاس اضطراب اجتماعی نوجوانان لاجرکا

این پرسشنامه از پژوهش لاجرکا در سال 1999 به دست آمده است.

این پرسشنامه اضطراب اجتماعی نوجوانان بررسی می کند.

این پرسشنامه دارای 18 سوال و سه بعد:

  • ترس از ارزیابی منفی
  • اجتناب اجتماعی و اندوه در موقعیت های جدید
  • اجتناب اجتماعی و اندوه عمومی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه مقیاس اضطراب اجتماعی نوجوانان لاجرکا تایید شده است.

طبق بررسی های انجام شده، می توان اظهار داشت، نوعی اضطراب وجود دارد که در موقعیت های اجتماعی بروز پیدا می کند. اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که در موقعیت های اجتماعی احساس ترس و هراس دارید، باید بدانید که تنها نیستید! برای بسیاری از افراد قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی دلهره آور و اضطراب زاست.

اضطراب اجتماعی یعنی چه؟

در علم روانشناسی، تحقیقات زیادی در رابطه با اضطراب اجتماعی انجام شده است؛ اضطراب اجتماعی، ترسی تعریف می شود که فرد در موقعیت های اجتماعی دارد، این فرد از موشکافی و ارزیابی عملکردش توسط دیگران هراس دارد و دائما نگران این موضوع است که مبادا در میان جمعیت و در حضور دیگران، اشتباه کند و یا مورد انتقاد و سرزنش دیگران قرار بگیرد.

فردی که اضطراب اجتماعی دارد، یک نگرانی دائمی در موقعیت های اجتماعی دارد. این فرد از اینکه مورد تمسخر، تحقیر، توهین و انتقاد قرار بگیرد، واهمه دارد. این افراد در مکالمه های خود با دیگران، احساس ترس دارند که مبادا سخن نا به جایی بزنند، این افراد دائما نگران افکار دیگران نسبت به خودشان هستند و می ترسند که از دیدگاه دیگران فرد ضعیف و یا احمقی به نظر برسند. در نهایت یکی از بارز ترین نکاتی که در این افراد دیده می شود، عدم اعتماد به نفس و یا پایین بودن اعتماد به نفس است. این افراد از اینکه در چشم دیگران دوست داشتنی نباشند و کسی آن ها را دوست نداشته باشند، ناراحت می شوند. در نهایت می توان گفت، اضطراب اجتماعی منجر به انزوا در فرد شده و باعث قطع تعاملات مفید با دیگران می شود.

اضطراب اجتماعی در نوجوانان

اضطراب اجتماعی در سنین متفاوتی در زنان  و مردان روی می دهد. یکی از دوره های سنی که اضطراب اجتماعی در آن دیده می شود، دوره نوجوانی می باشد. نوجوانی جز حساس ترین دوره های سنی می باشد. اضطراب اجتماعی در نوجوانان به طرق مختلفی خودش را نشان می دهد. یکی از این موارد، ترس از ارزیابی منفی می باشد؛ یک نوجوان ممکن است از اینکه مورد قضاوت و ارزیابی منفی دیگران قرار بگیرد، احساس اضطراب ناخوشایندی را تجربه کند. در موارد دیگر نوجوان ممکن است ار قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی جدید اضطراب اجتماعی را تجربه کند و از اینکه در موقعیت های جدید قرار بگیرد، حس خوبی نداشته باشد. یکی از موارد دیگر، قرار گرفتن در محیط و موقعیت های عمومی است که نوجوان را اندوهگین می سازد و برای او اضطراب آور است.

در صورت تمایل به ارزیابی اضطراب اجتماعی در نوجوانان می توانید از پرسشنامه ی اضطراب اجتماعی لاجرکا استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه مقیاس اضطراب اجتماعی نوجوانان لاجرکا