دانلود رایگان پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان آیونگ

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان آیونگ ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
11
تعداد صفحات:
7
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
آیونگ و همکاران
سال ساخت:
2009
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان آیونگ

این پرسشنامه توسط آیونگ و همکاران در سال 2009 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی همدلی در کودکان ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 11سوال می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان آیونگ و همکاران تایید شده است.

اگر قرار باشد با دیگران تعامل داشته باشیم و یک ارتباط سالم تشکیل دهیم، ارتباطی که در آن رشد و پیشرفت داشته باشیم، نیاز داریم که برخی از مهارت های خود ارتباطی خود را ارتقا دهیم. مهارت های ارتباطی جز مهارت های نرم می باشد که یادگیری آن برای هر فردی ضروری است. اما یکی از مهارت هایی که یادگیری و به کار بردن آن منجر به برقراری ارتباط و حفظ ارتباط می شود، مهارت همدلی می باشد.

همدلی یعنی چه؟

در علم روان شناسی به مهارت همدلی تاکید بسیار شده است. تیچنر در سال 1890، واژه همدلی را از یک واژه آلمانی به معنای به احساس کسی ورود کردن، اقتباس کرد و از آن پس استفاده از این واژه میان عموم مردم رایج شد و تحقیقات بسیاری در این زمینه صورت گرفت. کمی بعد تر، همدلی از بعد زیبایی شناختی هم مورد ارزیابی قرار گرفت و صاحب نظران این حوزه، همدلی را توانایی ادراک تجارب ذهنی افراد دیگر تعریف کردند. کمی بعد بر اساس تعریف ارائه شده، همدلی را به عنوان یک مفهوم مهم در علم روان شناسی و روان پزشکی در حوزه تشخیص و درمان به کار بردند. امروزه نیز همدلی نقش مهمی را در برقراری ارتباط ایفا می کند.

بر اساس دیدگاه (جولیف و فارینگتون،2006) همدلی درک حالت یا موقعیت هیجانی فرد دیگر (بعد شناختی) و سهیم شدن و هماهنگی خود با هیجان آن فرد (بعد عاطفی) تعریف می شود. در علم روان شناسی، همدلی نقش مهمی در درک دیگران و فهم احساسات آنان دارد، همدلی مصداقی از انجام رفتارهای مورد قبول جامعه و نیکو می باشد. زمانی که ما با دیگران همدلی می کنیم، سعی می کنیم خودمان را جای او بگذاریم و دنیا را از زاویه دید او درک کنیم. همدلی باعث صمیمیت بیشتر و مهربانی میان افراد می شود. زمانی که با دیگران همدلی می کنیم یعنی غم آن ها را غم خود می دانیم و از شادی آنان خوشحال می شویم. آموزش همدلی به افراد از همان دوره کودکی باید مورد توجه والدین قرار بگیرد. والدین باید نهایت تلاش خود را برای آموزش همدلی به کودکان خود به کار بگیرند. همدلی یک مهارت قابل اکتساب و ارتقا می باشد. زمانی که این مهارت در کودکان تقویت شود، کودکان در آینده خیلی بهتر می توانند با دیگران ارتباطات مثبت برقرار کنند.

آیا به عنوان یک والد، مهارت همدلی را در کودک خود پرورش داده اید؟ در صورت تمایل به ارزیابی متغیر همدلی در کودکان می توانید از پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه همدلی بهر و تحلیل بهر کودکان آیونگ