دانلود پرسشنامه وحشتزدگی و هراس آلبانی بارلو و زینبارگ (APPQ)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,000 تومان

دانلود پرسشنامه وحشتزدگی و هراس آلبانی بارلو و زینبارگ (APPQ) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
27
تعداد صفحات:
3
تعداد مولفه:
3
مقیاس:
لیکرت نه درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
آلبانی بارلو و زینبارگ
سال ساخت:
1996
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه وحشتزدگی و هراس آلبانی بارلو و زینبارگ (APPQ)

این پرسشنامه توسط  آلبانی بارلو و زینبارگ ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی هراس اجتماعی، ترس از مکان های شلوغ و ترس درونی می باشد.

این پرسشنامه دارای 27 سوال و 3 بعد:

  • هراس اجتماعی
  • ترس از مکان های شلوغ
  • ترس درونی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه وحشت زدگی و هراس آلبانی بارلو و زینبارگ (APPQ) تایید شده است.

در مورد اضطراب و اختلالات اضطرابی چه می دانید؟ در چه مواقعی اضطراب زیادی را تجربه می کنید؟ آیا در زمانی که مضطرب هستید، می توانید از عهده اضطراب خود بر بیایید و به نوعی آن را مدیریت کنید؟ واقعیت ماجرا این است که اضطراب فقط مخصوص گروهی از افراد نیست؛ هر فردی ممکن است مضطرب شود و در موقعیت های مختلف به نوعی با اضطراب درگیر شود.
اضطراب که حالتی دلشوره مانند است، به طور کلی یک حالت خوشایند نیست اما اگر فشار ناشی از اضطراب بیش از اندازه نباشد، ارزش بقا برای فرد دارد و اصلا مضر نیست. اما امان از وقتی که اضطراب از سطح طبیعی خارج می شود و تعادل فرد را بر هم زند.
ویژگی های شخصیتی فرد و سبک های مقابله ای می تواند به کنترل اضطراب کمک کند اما اگر حجم اضطراب تجربه شده، بیش از اندازه باشد، ممکن است اختلالات اضطرابی بروز پیدا کنند. اختلالات اضطرابی دسته ای از اختلالات روانی هستند که ریشه ترس و اضطراب دارند. پیش از هر چیز بگوییم اختلالات اضطرابی در صورت تشخیص قابل درمان است، پس شناخت نشانه های این اختلالات می تواند در شناسایی و تشخیص آن به دیگران کمک کند.

هراس اجتماعی که به عنوان اضطراب اجتماع نیز شناخته می شود، یکی از آن اختلالاتی است که در طبقه اختلالات اضطرابی قرار می گیرد. مشخصا وقتی نام این اختلال به میان می آید توجه افراد به تجربه اضطراب در موقعیت های اجتماعی معطوف می شود. مبتلایان اختلال هراس اجتماعی از اینکه در اجتماع و میان مردم باشند، مضطرب می شوند؛ پس نهایت تلاش خود را برای اجتناب از قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی انجام می دهند.

یک فرد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی حساسیت شدیدی به طرد شدن از سوی دیگران دارد، این فرد از اینکه مورد انتقاد قرار بگیرد هراس شدید دارد، مداوم می ترسد که نکند از سوی دیگران مورد ارزیابی منفی قرار بگیرد یا دیگران او را به دلایل مختلف مسخره یا تحقیر کنند یا مورد اهانت و توهین قرار دهند.  یک فرد مبتلا به این اختلال یک ترس درونی نسبت به مکان های شلوغ دارد؛ کناره گیری از دیگران، انزوای اجتماعی از نشانه های اختلال اضطراب اجتماعی است.

آلبانی بارلو و زینبارگ در نتیجه تحقیقاتشان در زمینه اختلال اضطراب اجتماعی موفق به ساخت پرسشنامه ای برای ارزیابی این متغیر شده اند؛ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر هراس اجتماعی و مولفه های مرتبط با آن داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.