دانلود رایگان پرسشنامه احساس تنهایی راسل (UCLA)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه احساس تنهایی راسل (UCLA) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
20
تعداد صفحات:
4
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
راسل و پیلوا و کورتونا
سال ساخت:
1980
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه احساس تنهایی راسل (UCLA)

این پرسشنامه توسط راسل و پیلوا و کورتونا در سال 1980 ساخته شده است و هدف از ساخت این پرسشنامه بررسی راه هایی برای حل مشکلات نوجوانان بوده است.

پرسشنامه احساس تنهایی (UCLA) دارای 20 سوال بوده و این بیست سوال شامل 10 سوال منفی و ده سوال مثبت می شود.

این پرسشنامه بر اساس مقیاس لیکرتی بوده و لیکرت آن 4 درجه ای می باشد.

این آزمون دارای روایی و پایایی و نمره گذاری است. 

این پرسشنامه در ایران نیز توسط شکرکن و میردریکوند ترجمه و اصلاح شده است.

نوجوانی دوره ای حساس است. نوجوانان دختر و پسر در این دوره سنی حساس نیاز به مراقبت و حمایت دارند. والدینی که فرزند نوجوانان در خانه دارند، باید نظارت درستی بر فرزندان خود داشته باشند و در همه حال فرزندان خود را درک کرده و در صورت نیاز و در مواقع لزوم از هیچ حمایتی برای فرزندانشان دریغ نداشته باشند.

به طور کلی بررسی دوره نوجوانی در طی سالیان گذشته تا به اکنون موضوعی مهم و پر چالش برای متخصصان و صاحب نظران علمی بوده و بررسی و تحقیقات زیادی هم در رابطه با این دوره رشدی صورت گرفته است. این دوره سنی حساس و پر چالش می تواند هم برای نوجوانان و هم برای خانواده هایشان مسائل و مشکلاتی را به وجود بیاورند. نوجوانان در این دوره سنی، نسبت به دیگر دوران آسیب پذیر تر و تحریک پذیر تر می باشند. درک روابط احساسی برایشان سخت تر و عموما یافتن راه حل های منطقی برای شان دشوار است.

نوجوانان در این سنین برای اثبات خودشان به دیگران و به خصوص والدین شان تلاش بسیار می کنند و در همین راستا ممکن است که میان آنان و والدینشان بحث و درگیری هایی هم به وجود بیاید. تجربه تنش در خانه هایی که فرزند نوجوان دارند، امری طبیعی است؛ اما مهم است که اعضای خانواده برای حل تنش ها و درگیری ها تلاش کنند و مسائل و مشکلات نوجوانان را به شیوه ای درست و منطقی و از راه مهربانی و تواضع حل و فصل کنند. یکی از مواردی که موجب احساس ناخوشایند در نوجوانان می شود و حتی ممکن است برای آنان خطر آفرین هم باشد، داشتن احساس تنهایی است.

شاید با خود بگویید که همه ی افراد ممکن است حتی برای یک بار هم که شده احساس تنهایی را تجربه کنند و گاها این احساس را داشته باشند جدا از اینکه در چه سن و سالی هستند. باید بگوییم که بله تجربه احساس ناخوشایند تنهایی برای همه ی ما ممکن است و همه ما ممکن است بارها و بارها احساس کنیم که تنها هستیم و هیچ دوست واقعی ای نداریم. اما باید گفت که تجربه این احساس در نوجوانان ممکن است شدیدتر و بیشتر باشد و به حدی پیش رود که زندگی و عملکرد آن ها را تحت تاثیر قرار دهد. این احساس منفی تنهایی می تواند باعث انزوا و گوشه گیری نوجوانان بشود و آن ها را از جامعه و برقراری ارتباط با دیگران دور و منع کند. این احساس تنهایی می تواند باعث شود که فرد دیگر هیچ دوستی نداشته باشد و با هیچ فردی ارتباط برقرار نکند.

این پرسشنامه نیز به بررسی احساس تنهایی و مشکلات نوجوانان پرداخته است که شما می توانید در صورت تمایل و نیاز از آن بهره بگیرید.

دریافت رایگان پرسشنامه احساس تنهایی راسل (UCLA)