دانلود رایگان پرسشنامه اضطراب امتحان دریس کول

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه اضطراب امتحان دریس کول ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
10
تعداد صفحات:
4
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
دریس کول
سال ساخت:
2007
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه اضطراب امتحان دریس کول

این پرسشنامه توسط دریس کول در سال 2007 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی نگرانی ها و افکار منفی دانشجویان درباره امتحان می باشد.

این پرسشنامه دارای ۱۰ سوال و دو مولفه:

  • اختلال
  • ترس است.

روایی و پایایی پرسشنامه اضطراب امتحان دریس کول تایید شده است.

یکی از وظایفی که توسط معلمان و اساتید برای دانش آموزان و دانشجویان تعیین می شود، مطالعه دروس و شرکت در امتحانات می باشد. امتحان، یک ابزار مناسب برای بررسی و ارزیابی میزان یادگیری دانش آموزان و دانشجویان از دروسی که توسط معلمان تدریس شده است، می باشد. اما یک موضوع مهم در رابطه با برگزاری امتحان، اضطراب دانش آموزان برای شرکت در امتحان است. نگران بودن، افکار منفی در مورد امتحان، از جمله موارد شایع میان دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف است که می تواند علل متفاوتی داشته باشد.

اضطراب امتحان به چه معناست؟

اضطراب امتحان یک حالت و وضعیت روانشناختی ناخوشانید است؛ این وضعیت منجر به ایجاد احساس سردرگمی، پریشانی و اضطراب در دانشجویان یا دانش آموزان می شود. تجربه اضطراب قبل و در حین امتحان، طبیعی می باشد اما اگر میزان این اضطراب بیش از اندازه شود، تاثیر منفی اضطراب امتحان بر عملکرد فرد محصل، مشهود خواهد بود.

چرا دانشجویان دچار اضطراب امتحان می شود؟

حقیقت این است که دلایل تجربه اضطراب در دانشجویان یا دانش آموزان، به یک دلیل واحد و مشخص، منحصر نمی شود. موارد زیادی بر ایجاد این نوع اضطراب نقش دارند، به عنوان نمونه، می توان به عدم آمادگی دانشجو برای شرکت در امتحان، عدم مطالعه دروس، نداشتن زمان کافی برای مطالعه منابع امتحانی، ترس از کسب نمره پایین، سخت گیری اساتید، کمال گرایی شخصی، انتظار بیش از اندازه والدین از فرد، نداشتن اعتماد به نفس و خود باوری و .... اشاره کرد.

آیا راهکاری برای کاهش اضطراب امتحان وجود دارد؟

البته که بله! اگر فردی دارای اضطراب بیش از اندازه قبل و در حین امتحان باشد، می تواند با به کار بردن راهکارهایی از شدت این اضطراب کمتر کند. برخی از راهکارهایی که می توان در رابطه با کاهش اضطراب امتحان به کار برد، شامل مواردی همچون، برنامه ریزی دقیق، بالا بردن ساعات مطالعه، یادداشت برداری و خلاصه برداری از مطالب، جلوگیری از حواس پرتی، تمرین و تکرار، تغذیه مناسب، خواب کافی و .. .. نام برد.

تجربه اضطراب امتحان تا حدی طبیعی است اما اگر این اضطراب بیشتر شود، عملکرد یادگیری دانشجو با مشکلات جدی مواجه می شود. آیا برای شما هم پیش آمده که قبل از امتحان، اضطراب امتحان داشته باشید؟ در صورت تمایل به ارزیابی متغیر اضطراب امتحان و نگرانی ها و افکار منفی در مورد امتحان، می توانید از پرسشنامه ی استاندارد اضطراب امتحان دریس کول که در سال 2007 ساخته شده است، استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه اضطراب امتحان دریس کول