دانلود رایگان پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
37
تعداد صفحات:
7
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
ساراسون
سال ساخت:
1957
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون

این پرسشنامه توسط ساراسون در سال 1957 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اضطراب امتحان در افراد می باشد.

این پرسشنامه دارای 37 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون تایید شده است.

تجربه اضطراب اجتناب ناپذیر است؛ هر کدام از ما در دوره ای زندگی خود به دلایل متفاوت دچار اضطراب می شویم. اگرچه اضطراب یک حالت روان شناختی ناخوشایند، مبهم و هراس گونه می باشد اما تجربه آن در برخی مواقع می تواند برای فرد خوب باشد.

اضطراب امتحان

اضطراب همان دلشوره است؛ زمانی که مضطرب می شویم احساس درماندگی، بی قراری و برانگیختگی را تجربه می کنیم. عوامل محیطی، عوامل زیستی، عوامل ژنتیکی و ارثی در بروز اضطراب نقش دارند. پیش تر اشاره کردیم که اضطراب می تواند در موقعیت های مختلف بروز پیدا کند که یکی از این موقعیت های پیش از امتحان است.

آیا تا به حال پیش از یک امتحان مهم در مدرسه، دانشگاه یا سازمان برای استخدام، مضطرب شده اید؟ این وضعیت همان اضطراب امتحان نام دارد!

روان شناسان اضطراب امتحان را مجموعه پاسخ های جسمانی، روانشناختی و رفتاری تعریف کرده اند که فرد به هنگام آماده شدن برای امتحات و انجام آزمون تجربه می کند. روان شناسان همواره در پی یافتن دلایل تجربه اضطراب امتحان و تاثیر آن بر عملکرد فرد بوده اند.

فردی که اضطراب امتحان را تجربه می کند، از نظر جسمانی ممکن است دچار سردرد، تعریق، لرزش اندام ها، دل درد یا حالت تهوع شود. تجربه اضطراب امتحان می تواند عملکرد فرد را تحت تاثیر قرار دهد و بر نمره و عملکرد فرد در امتحان تاثیر منفی بگذارد.

شدت اضطراب امتحان در افراد می تواند متفاوت باشد؛ برخی افراد اضطراب کمتر و برخی دیگر شدت اضطراب بیشتری را تجربه می کنند؛ مشخصا هرچه شدت اضطراب بیشتر باشد، عملکرد فرد ضعیف تر خواهد بود.

ذکر این نکته حائز اهمیت به نظر می رسد عوامل مختلفی همچون انتظار بیش از حد داشتن از خود، ضعف اعتماد به نفس، رقابت بیش از اندازه با دیگر همکلاسی ها، عدم آمادگی و برنامه ریزی لازم، عدم تمرکز بر امتحان و درس نخواندن کافی، شخصیت مضطرب و کمال گرا در ایجاد اضطراب امتحان نقش دارد.

خوشبختانه اضطراب امتحان قابل درمان و پیشگیری است؛ در صورت شناسایی و تشخیص نشانه های اضطراب امتحان با کمک گرفتن از یک روان شناس می توان در وهله اول از شدت اضطراب و نشانه های آن کم کرد و سپس اضطراب را به طور کامل درمان کرد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی میزان اضطراب امتحان در افراد داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این محقق ساخته شده است استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون