دانلود پرسشنامه برون سپاری ناصری

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه برون سپاری ناصری ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
22
تعداد صفحات:
8
تعداد مولفه:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
ناصری
سال ساخت:
1393
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه برون سپاری ناصری

این پرسشنامه توسط ناصری و با هدف ارزیابی فعالیت برون سپاری ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 22 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه برون سپاری تایید شده است.

برون سپاری چیست؟

اگر شاغل باشید یا در یک سازمان مشغول به کار باشید احتمالا اصطلاح برون سپاری به گوش شما خورده است؛ برون سپاری یک فرآیند سازمانی است که نگرش و دیدگاه متفاوتی در مورد آن وجود دارد. برخی مدیران به این فرآیند به چشم یک نجات دهنده نگاه می کنند و برخی دیگر این فرآیند را برای سازمان مثمر الثمر نمی دانند.

برون سپاری برای برخی کمک دهنده و باعث تسریع فعالیت های سازمان می شود و برای عده ای دیگر پیامدی جز سوختن فرصت های شغلی برای افراد درون سازمان به همراه ندارد؛ به طور کلی با نگاهی به وضعیت و شرایط سازمان باید در خصوص فرآیند برون سپاری تصمیم گرفت.

در یک تعریف ساده و خلاصه، برون سپاری به منتقل کردن فرآیندها و برخی فعالیت های غیر استراتژیک به بیرون از سازمان و تمرکز بر فرآیند های مهم و کلیدی درون سازمان گفته می شود. بر اساس این فرآیند یک سازمان با سازمان دیگر در جهت انجام یک تکلیف، وظیفه، کار یا فرآیند قرارداد می بندد و به عبارت ساده کاری که قرار است درون سازمان انجام شود را به فرد یا گروه دیگر از سازمان دیگر واگذار می کند.
برون سپاری ممکن است به دلایل مختلفی انجام شود و مدت زمان آن موقتی یا دائمی باشد.

اما سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که چرا سازمان ها اقدام به برون سپاری می کنند؟ یکی از دلایل برون سپاری، کمبود منابع است، اگر دانش و تخصص کافی در سازمان وجود نداشته باشد یا مواد خام مصرفی کم باشد و از طرفی نیروی کار آمادگی و تجربه کافی برای انجام کار را نداشته باشند، سازمان می تواند از فرآیند برون سپاری استفاده کند.

از دیگر سو، سازمان برای اینکه تمرکز کافی برای انجام کارهای مهم و هسته ای سازمان را داشته باشد، برخی کارها را برون سپاری می کند. همچنین می دانیم که سازمان ها روزانه با افزایش هزینه ها رو به رو هستند، بنابراین یک دلیل دیگر برای برون سپاری فعالیت های سازمانی کمک به کاهش هزینه های سازمان است.
افزون بر آن، سازمان برای تثبیت نیروهای خود و ایجاد انعطاف پذیری در سازمان، می تواند از این فرآیند بهره بگیرد.

برون سپاری می تواند با معایبی نیز همراه باشد؛ در بر داشتن هزینه های پنهان، نداشتن کنترل مدیریتی، تهدید شدن امنیت و فاش شدن اسرار سازمان، مشکلات مرتبط با کیفیت کار و غیره، برخی از معایب برون سپاری می باشد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر فعالیت های برون سپاری داشته باشید، پیشنهاد ما به شما، خرید و انجام این پرسشنامه است.