دانلود پرسشنامه بی قراری کوهن منسفیلد (CMAI)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,100 تومان

دانلود پرسشنامه بی قراری کوهن منسفیلد (CMAI) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
29
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
4
مقیاس:
لیکرت هفت درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
کوهن منسفیلد
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه بی قراری کوهن منسفیلد (CMAI)

این پرسشنامه توسط کوهن و منسفیلد در سال 2004 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی رفتارهای ویران ساز می باشد.

این پرسشنامه دارای 29 سوال و 4 مولفه:

  • رفتارهای پرخاشگرانه
  • فیزیکی غیرپرخاشگرانه
  • پرخاشگری کلامی
  • پرخاشگری پنهان کارانه می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه بی قراری کوهن منسفیلد (CMAI) تایید شده است.

ما انسان ها در مجموعه ی تعاملات خود با یکدیگر، رفتار های متفاوتی از خود نشان می دهیم؛ رفتارهای ما بر دیگران نیز تاثیر می گذارد. تاثیرات رفتار های ویران ساز هم بر خودمان و هم بر دیگران کاملا مشهود است. رفتار های ویران ساز، رفتار هایی هستند که در وهله ی اول، مخرب و آسیب رسان می باشند. این رفتارها سلامت روان افراد را هدف قرار می دهند.

انواع رفتارهای ویران ساز کدام اند؟

رفتار های ویران ساز، انواع مختلفی دارند؛ به عنوان نمونه می توان به رفتارهای پرخاشگرانه، رفتارهای فیزیکی آسیب رسانی که غیر پرخاشگرانه هستند و حتی پرخاشگری هایی که در کلام اتفاق می افتد، اشاره کنیم. جالب است بدانید پنهان کاری هم جز رفتارهای ویران ساز به حساب می آید زیرا این رفتار، اثرات منفی از خود به جای می گذارد.

زمانی که ما عصبانی هستیم و در مورد اتفاقی خشمگین می باشیم، پرخاشگر می شویم. رفتار های پرخاشگرانه، در نتیجه ی عصبانیت از یک اتفاق به وجود می آیند. این رفتار ها انواع مختلفی دارند؛ به عنوان مثال، هل دادن دیگران، آسیب رساندن به دیگران و یا خودمان به صورت عمدی و آگاهانه، چنگ انداختن به دیگران، تنه زدن از قصد، پرتاب کردن اشیا به سمت دیگران و از عصبانیت و .. از جمله رفتارهای پرخاشگرانه می باشد.

رفتار های فیزیکی غیر پرخاشگرانه، رفتارهایی هستند که همراه با عصبانیت و خشم نیست اما آسیب رسان است؛ برای نمونه می توان به رفتار های بی هدفی همچون راه رفتن در مدت زمان طولانی، تلاش برای تغییر مکان، انجام ادا های تکراری و ... اشاره کرد. پرخاشگری کلامی رفتاری است که در حرف زدن و ادای کلمات روی می دهد؛ فردی که با صدای بلند فریاد می زند، فردی که ناسزا می گوید، از توهین و تحقیر کلامی استفاده می کند و ... رفتار های پرخاشگرانه کلامی دارد. رفتارهای پنهان کارانه از آن جهت که ممکن است به دیگران آسیب برساند، جز رفتارهای مخرب است. به عنوان مثال، پنهان کردن اشیا، پنهان کردن واقعیت و حقیقت و .. جز رفتارهای پنهان کارانه می باشد.

رفتار های مخربی که در قسمت بالا ذکر کردیم، تاثیرات منفی زیادی هم بر خود فرد و هم بر دیگران می گذارد؛ فردی که این رفتارها را دارد، برای کاهش این رفتارها باید اقداماتی انجام دهد.

در صورت تمایل به ارزیابی رفتارهای ویران ساز، می توانید از پرسشنامه ی استاندارد و معتبر بی قراری کوهن – منسفیلد (CMAI) که در سال 2004 ساخته شده است، استفاده کنید.