دانلود پرسشنامه تفکر استراتژیک گلدمن

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه تفکر استراتژیک گلدمن ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
40
تعداد صفحات:
6
تعداد مولفه:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
گلدمن
سال ساخت:
2005
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه تفکر استراتژیک گلدمن

این پرسشنامه به منظور ارزیابی تفکر استراتژیک توسط گلدمن در سال 2005 ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 40 سوال بر اساس طیف لیکرت 5 درجه ای می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه تفکر استراتژیک گلدمن تایید شده است.

مولفه های این پرسشنامه عبارت اند از:

  • تصور بر آینده و تمرکز بر آن
  • فرصت جویی هوشمندانه با دیدگاه سیستمی
  • درک موقعیت بر مبنای یادگیری و مفاهیم شناختی
  • تصمیم گیری بر مبنای فرضیه سازی و خلاقیت و الگوی ذهنی و قابلیت زیر ساخت های ساختمانی.

تفکر یکی از عالی ترین توانایی های شناختی انسانی است. همه ی ما انسان ها در مواقع مختلف و در مورد بسیاری از مسائل فکر می کنیم، تامل داریم و تصمیم گیری می کنیم. نمی توان بگوییم که فردی دارای تفکر نیست و نمی تواند فکر کمد؛ همچین چیزی امکان ندارد. تفکر انواع مختلفی دارد. یکی از انواع تفکر، تفکر استراتژیک می باشد.

تفکر استراتژیک چیست؟

تفکر استراتژیک هم جز آن دسته از مفاهیمی است که هنوز تعریف مشخصی برای آن وجود ندارد. تعریف های گوناگونی برای تفکر استراتژیک ذکر شده است که هر کدام از این تعاریف، بسته به نگاه و رویکری بوده که آن متخصص داشته است. اول از هرچیز باید بگوییم که تفکر استراتژیک در حوزه سازمانی و شغلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وقتی در یک سازمانی تفکر استراتژیک مورد استفاده قرار می گیرد یعنی، آن سازمان با تفکر استراتژیک توانایی این را دارد که برنامه هایی را در جهت موفقیت و دستیابی به اهداف آن سازمان طراحی و تدوین و در نهایت ایجاد کند.

تفکر استراتژیک تاثیرات مثبتی بر سازمان ها دارد. برای مثال اگر در یک سازمان، تفکر استراتژیک وجود داشته باشد، آن سازمان از دیگر رقبا و سازمان های هم سطح خودش پیشی می گیرد؛ از دیگر تاثیرات مثبت تفکر استراتژیک این است که هر کارمندی در درون سازمان می تواند به راحتی نظرات خود را با مدیران در میان بگذارد و در آن سازمان کسی دنباله رو دیگری نخواهد بود. اگر در سازمان و نهادی، تفکر سازمانی رایج باشد، همه افراد درون سازمان می توانند در فعالیت های سازمانی با یکدیگر فعالیت و مشارکت داشته باشند و در قالب همراهی و همکاری کار خود را پیش ببرند. در این گونه سازمان ها، همه ی افراد می توانند در مورد امور مربوط به کار نظر دهند و بدون ترس و واهمه نظرات خود را بیان کنند.

در اینگونه سازمان ها قوانین و اصول کاری به خوبی برای کارمندان تعریف شده است و انتظارات از کارمندان کاملا مشخص است. تفکر سیستمی با ابعاد مختلفی همچون تصور بر آینده و تمرکز بر آن و یا داشتن خلاقیت و قابلیت های مختلف مسیر موفقیت و دستیابی به اهداف را در درون سازمان برای کارمندان فراهم می کند.

اگر علاقمند به ارزیابی تفکر استراتژیک هستید، می توانید از پرسشنامه استاندارد تفکر استراتژیک استفاده کنید و در مورد این نوع تفکر در درون سازمان اطلاعات خوبی به دست بیاورید. نمره گذاری و تفسیر این پرسشنامه کامل است.