دانلود رایگان پرسشنامه جرات مندی - ابراز وجود گمبریل و ریچی

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه جرات مندی - ابراز وجود گمبریل و ریچی ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
40
تعداد صفحات:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
گمبریل و ریچی
سال ساخت:
1975
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
PDF

پرسشنامه جرات مندی - ابراز وجود گمبریل و ریچی

این پرسشنامه توسط گمبریل و ریچی در سال 1975 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی و تشخیص سطح جرأت ورزی دانش آموزان می باشد.

این پرسشنامه دارای 40 سوال در دو بخش است.

روایی و پایایی پرسشنامه جرات ورزی یا ابراز وجود گمبریل و ریچی تایید شده است.

جرات ورزی

جرات ورزی یا ابراز وجود یک مهارت است؛ این مهارت بر سلامت روان، میزان رضایت از زندگی و کیفیت زندگی تاثیر می گذارد. ناتانیل براندن نویسنده ای است که مهارت جرات ورزی و ابراز وجود را اهمیت به نیازها، خواسته ها و ارزش شخصی تعریف کرده و بر این باور است که فرد باید توانایی ابراز این موارد را به شکل صحیح و مناسب داشته باشد.

فردی که ابراز وجود می کند و به عبارتی جرات ورزی بالایی دارد، با بیان و لحن درست که توام با صلح و آرامش است، سعی می کند حرف خودش را بزند و از حق خودش دفاع کند، این شیوه از بیان باعث می شود که دیگران از فرد ناراحت نشده و به درخواست او جواب منطقی بدهند.

ابراز وجود با رفتار منفعلانه و پرخاشگرانه در تضاد است؛ افراد منفعل یا کسانی که می خواهند از راه پرخاشگری به اهداف خود برسند، اعتماد به نفس پایینی داشته و راه تعامل با دیگران را بلد نیستند. جرات ورزی تاثیر مستقیمی بر روابط اجتماعی و مهارت های ارتباطی دارد.

ویژگی فرد جرات مند

نکته مهمی که در خصوص جرات ورزی وجود دارد آن است، که به هنگام ابراز وجود و بیان نظرات و خواسته های خود باید به نظرات و خواسته های دیگران احترام گذاشت و نظرات آن ها را محترم شمرد و به گونه ای که انگار فقط رفتار و حرف ما درست است، رفتار نکرد.

فردی که جرات ورزی بالایی دارد، در برابر تفکرات و خواسته ها و احساسات خود گشوده بوده و دیگران را هم به بیان نظرات و انتقادات تشویق می کند؛ او یک شنونده فعال است که به دیدگاه دیگران اهمیت می دهد و پس از شنیدن نظرات یک پاسخ مناسب ارائه می کند.

همچنین او یک فرد مسئولیت پذیر بوده که ضمن پذیرفتن مسئولیت های شخصی به دیگران نیز  اختیار عمل می دهد و اگر فردی در حال انجام کاری است، از عملکرد او قدردانی کرده و او را تحسین و تشویق می کند. این ویژگی باعث می شود که فرد اشتباهات خودش را بپذیرد و بابت اشتباهاتش عذرخواهی کند.

در نهایت مهارت ابراز وجود به خود کنترلی، خود تنظیمی، داشتن رفتار برابر و یکسان با دیگران منجر می شود. والدین باید نسبت به تقویت مهارت ابراز وجود از سنین کودکی اقدام کنند و معلمان می توانند این مهارت را در سنین مدرسه در دانش آموز ایجاد کنند.

فکر می کنید میزان جرات ورزی شما چقدر است؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی مهارت ابراز وجود داشته باشید می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.

 
 

 

 

دریافت رایگان پرسشنامه جرات مندی - ابراز وجود گمبریل و ریچی