دانلود رایگان پرسشنامه خودمهارگری تانجنی

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه خودمهارگری تانجنی ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
36
تعداد صفحات:
5
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
تانجنی و همکاران
سال ساخت:
2004
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه خود مهارگری تانجنی

این پرسشنامه توسط تانجنی و همکارانش در سال 2004 ساخته شده است.

پرسشنامه خود مهارگری یا خودکنترلی تانجنی قصد ارزیابی خود کنترل گری و یا خودمهارگری را دارد و دارای 36 ماده سوال می باشد.

این پرسشنامه دارایی روایی و پایایی می باشد و اعتبار آن در ایران تایید شده است. همچنین دارای نمره گذاری نیز می باشد.

یکی از ویژگی هایی که می تواند موجب کمال آدمی شود و از ویژگی های مثبت محسوب می شود، داشتن خود کنترلی می باشد. خودکنترلی جز آن دسته از صفات شخصیتی است که اگر فردی این صفت را داشته باشد و یا برای کسب آن تلاش کند، کمک بزرگی به خود کرده است. به نظر می رسد که معنای این دو واژه کاملا مشخص است و با بیان این کلمات معنای نهفته در پشت آن کاملا آشکار می شود.

خودکنترلی به چه معناست؟

برای درک بهتر این کلمه می توان گفت که خودکنترلی نوعی توانایی در افراد است. فردی که توانایی خود کنترلی دارد، یعنی توانایی تسلط بر خود را دارد و این تسلط در حیطه های شخصی که مربوط به فرد است می باشد. مثلا فردی که خودکنترل گری دارد، بر روی امیال و علایق و سلایق خودش کاملا تسلط دارد. اصولا افرادی که توانایی خودکنترلی را دارند، در همه ی امور تعادل را در پیش می گیرند، بدین صورت که در هیچ کاری افراط نمی کنند و از تفریط زیادی هم دوری می جویند. نکته مهم دیگر در مورد افرادی که خودکنترلی دارند این است که این افراد منطقی کار می کنند و تصمیم می گیرند. خود کنترل گران بر اساس منطق خود سعی بر تسلط برر غرایزشان دارند.

خود مهارگری یعنی چه؟

ویژگی مهم دیگری که ممکن است به کار بردن آن در ابتدا سخت به نظر برسد اما برای همه ی افراد ضروری است، داشتن ویژگی و صفت خودمهارگری است. خودمهارگری هم مانند خودکنترلی نوعی توانایی است؛ توانایی ای برای متوقف کردن و یا بازداشتن خود از کاری که ممکن است بدون فکر و تکانشی باشد. خود مهارگری در طولانی مدت اثرات خوب و مثبت زیادی برای فرد به همراه دارد.

نمونه مثال هایی که می توان برای خود کنترلی و خود مهارگری بیان کرد، شامل مواردی همچون، تسلط فرد بر احساساتش و یا غلبه بر غرایز فردی، غلبه بر وسوسه ها، رعایت نظم و انظباط و پاکیزگی، رفتار هایی منطقی در مورد خرید مایحتاج و یا وسایل مورد نیاز فرد، برنامه ریزی درست و عمل به برنامه ها و ... مثالی از داشتن توانایی خودکنترل گری و خود مهارگری در افراد است.

اگر تمایل داشتید که در مورد این ویژگی ها در خود و یا فرد دیگری اطلاعات کسب کنید و بدانید که آیا این ویژگی ها را در خود دارید یا خیر، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه خودمهارگری تانجنی