دانلود رایگان پرسشنامه سازگاری هیجانی رابیو (EAM)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه سازگاری هیجانی رابیو (EAM) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
28
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت شش درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
رابیو
سال ساخت:
2007
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه سازگاری هیجانی رابیو (EAM)

این پرسشنامه از پژوهش رابیو، آگادا، هانتنگاس و هرناندز در سال 2007 استخراج شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی سازگاری هیجانی بوده است.

این پرسشنامه دارای 28 سوال و دو بعد:

  • فقدان نظم بخشی انگیختگی های هیجانی فیزیولوژیک
  • نا امیدی و تفکر آرزومندانه می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه سازگاری هیجانی رابیو (EAM) تایید شده است.

هیجان چیست؟

همه ی انسان ها هیجانات را تجربه می کنند و در موقعیت های متفاوت ممکن است هیجان زده شوند. آیا تا به حال شنیده اید که بگویند فلان شخص، هیچگاه هیجان زده نمی شود؟ امکان ندارد. همه ی ما در مواقع مختلف هیجاناتی را تجربه می کنیم. هیجاناتی که ممکن است مثبت و یا منفی باشند. هیجانات یک واکنش هستند؛ واکنشی که در موقعیت های مختلف از خود نشان می دهیم. در بیان دیگر می توانیم بگوییم که هیجانات حالت های عاطفی هم می باشند.

سازگاری هیجانی یعنی چه؟

توانایی سازگاری هیجانی برای داشتن زندگی بهتر لازم است. سازگاری هیجانی را می توان با اندکی تلاش و تمرین به دست آورد. وقتی یک فرد، توانایی کنترل هیجاناتش را داشته باشد، بتواند نیاز ها و خواسته هایش را ارضا و برآورده کند، بتواند با دیگران یک ارتباط خوبی را تشکیل دهد و برقرار کند، از درون خودش آگاهی داشته باشد و اگر در زندگی با چالش ها و سختی هایی مواجه شد توانایی این را داشته باشد که با چالش ها و سختی ها مقابله کند و بهترین راه حل ها را اتخاذ کند، یعنی این فرد از سازگاری هیجانی برخوردار است. اگر یک فرد سازگاری هیجانی داشته باشد، می تواند به ثبات و تعادل دست پیدا کند و در مواقعی که که با بی ثباتی هیجانی و یا عاطفی مواجهه شد، دوباره هیجاناتش را کنترل و تنظیم کند.

ابعاد سازگاری هیجانی کدام اند؟

سازگاری هیجانی دارای دو بعد می باشد. بعد اول، فقدان نظم بخشی انگیختگی های هیجانی و فیزیولوژیک می باشد؛ در این بعد از سازگاری هیجانی فرد توانایی تنطیم و به تعادل رساندن هیجانات خودش را ندارد و در واقع عدم نظم و ثبات هیجانی در این بعد دیده می شود. بعد دوم نیز شامل نا امیدی و تفکر آرزو مندانه است؛ در این بعد فرد در مواجهه با برخی از موقعیت ها و یا موقعیت های خاص، عدم ثبات هیجانی دارد و ناامیدی را تجربه می کند و تفکرات او حول محور آرزو کردن می چرخد.

آیا تا به حال به بررسی سازگاری هیجانی در خود پرداخته اید؟ تا به چه اندازه خود را از نظر هیجانی فرد سازگاری می دانید و فکر می کنید در مواقع سختی و به هنگام چالش ها می توانید مواجهه خوبی داشته باشید؟ برای ارزیابی متغیر سازگاری هیجانی می توانید از پرسشنامه ی سازگاری هیجانی رابیو و همکاران استفاده کنید و پس از پاسخ دادن به سوالات این پرسشنامه به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه سازگاری هیجانی رابیو (EAM)