دانلود رایگان پرسشنامه شفقت خود تف یا نف (فرم بلند)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه شفقت خود تف یا نف (فرم بلند) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
26
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
6
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
تف
سال ساخت:
2003
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

پرسشنامه شفقت خود تف یا نف (فرم بلند)

این پرسشنامه توسط تف (نف) و همکارانش در سال 2003 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی شفقت به خود بوده است.

این پرسشنامه 26 سوال دارد و دارای 6 مولفه ی:

  1. مهربانی با خود
  2. قضاوت نسبت به خود
  3. اشتراکات انسانی
  4. انزوا
  5. بهشیاری یا ذهن آگاهی
  6. همانندسازی افراطی می باشد.

روایی و پایایی این پرسشنامه تایید شده است.

یک سوال کلی و مهم در همین ابتدا از شما خواهیم پرسید: آیا شما به همان اندازه که با دیگران مهربان هستید، با خودتان نیز مهربانید؟ همان گونه که به دیگران مهر و محبت می ورزید، به خودتان هم مهربانی می کنید؟ اگر بله که باید گفت شما با این کار لطف بزرگی به خودتان می کنید؛ این مهربانی به خود در اصطلاح شفقت به خود نام دارد.

شفقت به خود یعنی چه؟

وقتی می گوییم فردی شفقت به خود دارد، در یک کلام یعنی با خودش مهربان است. فردی که شفقت به خود دارد، در هر حالت و در هر وضعیتی خودش را دوست دارد و به خودش احترام می گذارد. این فرد اگر شکست بخورد باز هم خودش را دوست دارد و اگر موفقیت هم کسب کند با خودش مهربان است. در شفقت به خود، ما به توانایی های خود باور داریم و هرگز خودمان را دست کم نمی گیریم. اگر هر نقص و مشکلی داشته باشیم با دیدگاهی درست آن را می پذیریم.

فردی که شفقت به خود دارد، در مواقع فشار و سختی و در صورت بروز اشتباه خود سرزنش گری ندارد و از خود تخریبی اجتناب می کند. این فرد قضاوت به خود ندارد و نقاط ضعفش را به خوبی می شناسد و سعی بر بهبود نقاط ضعفش دارد. خود شفقت ورزی موجب می شود که، ما انسان ها هیجانات و عواطف مثبت تری را تجربه کنیم و هم چنین از افکار منفی دور شویم و علاوه بر آن نشخوار فکری کمتری داشته باشیم. خود شقفت ورزی ما را از انزوا دور می کند و به سمت تعاملات مثبت سازنده هدایت می کند.

مثال

علی دانشجوی مقطع کارشناسی می باشد. او برای یک امتحان مهم درسی سخت تلاش کرده است و هدفش این بوده که در این امتحان نمره بالایی بگیرد. شب قبل از امتحان اتفاقی ناخوشایند برای علی روی می دهد که همین اتفاق موجب می شود، نمره علی در این امتحان علی رغم تمام تلاش هایش کم شود. در این صورت علی ناراحت می شود اما رفتار های خود تخریبی از خود نشان نمی دهد و سعی می کند اتفاق پیش آمده را بپذیرد. علی این نمره پایین را نشانه شکست نمی داند و همچنان با خودش مهربان استت. این یک مثال کوتاه از شفقت به خود در ما انسان ها است.

اگر تمایل دارید که بدانید به چه اندازه با خود مهربانید و تا چه اندازه شفقت به خود دارید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه شفقت خود تف یا نف (فرم بلند)