دانلود پرسشنامه علاقه اجتماعی برای کودکان ایرانی

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,000 تومان

دانلود پرسشنامه علاقه اجتماعی برای کودکان ایرانی ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
63
تعداد صفحات:
6
تعداد مولفه:
4
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
حمید علیزاده و همکاران
سال ساخت:
1394
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه علاقه اجتماعی برای کودکان ایرانی

این پرسشنامه توسط علیزاده و همکاران در سال 1394 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی علاقه اجتماعی برای کودکان ایرانی با سن 4 تا 12 سال از ابعاد مختلف می باشد.

این پرسشنامه دارای 63 سوال و 4 بعد، مسئولیت پذیری-انجام تکالیف، ارتباط با مردم و همدلی، جرات و اطمینان، احساس برابری در مقابل احساس کهتری برتری می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه علاقه اجتماعی برای کودکان ایرانی تایید شده است.

علاقه اجتماعی در کودکان

انسان ذاتا موجودی اجتماعی است، در اجتماع رشد می کند، در اجتماع نیازهایش را بر طرف می کند و برای بقا نیاز به تعامل و ارتباط با جامعه خود دارد و این مسئله در تمام متون علمی و تخصصی مطرح شده و هیچ فردی نمی تواند آن را انکار کند. در این خصوص اصطلاحی به نام علاقه اجتماعی توسط جامعه شناسان مطرح شده است. علاقه اجتماعی در هر انسانی کمابیش وجود دارد.

علاقه اجتماعی که با نام های دیگری همچون احساس اجتماعی بودن یا احساس جامعه شناخته می شود به وحدت و انسجام با جامعه انسانی و بشریت اشاره دارد و بیانگر این مسئله است که هر فردی عضوی از اجتماع می باشد، در اجتماع و در کنار دیگران زندگی می کند و برای رسیدن به کمال و تعالی در یک جامعه ایده آل تلاش می کند.

از دیگر سو، علاقه اجتماعی به نگرش انسان ها در مورد ارتباط با جامعه بشری و همدل بودن انسان ها با یکدیگر فارغ از نژاد و مذهب و جنسیت و ... اشاره دارد. زمانی که علاقه اجتماعی وجود داشته باشد، انسان ها با یکدیگر برای پیشرفت جامعه خود همکاری می کنند و به منفعت جمعی به جای منفعت شخصی توجه می کنند. علاقه اجتماعی مولفه مهمی است که باعث می شود انسان ها به جامعه خود متصل بمانند و پیوند میان آن ها با جامعه حفظ شود، زن و مرد در کنار یکدیگر زندگی کنند و برای بقای نسل تولید مثل کنند و از کودک خود محافظت کنند و غیره؛ اگر علاقه اجتماعی وجود نداشته باشد انسان وجود نخواهد داشت و بقای آن تضمین نخواهد شد.

ذکر این نکته لازم به نظر می رسد که علاقه اجتماعی به معنای راضی نگه داشتن دیگران از خود به هر قیمتی یا ناتوانی در نه گفتن به دیگران و عمل کردن بر اساس خواسته های دیگران بدون چون و چرا نبوده و حتی به میهن پرستی متعصبانه هم اشاره ندارد. علاقه اجتماعی احترام به یکدیگر و زندگی در کنار هم با قبول تفاوت ها است.

والدین باید علاقه اجتماعی را در کودکان خود رشد دهند؛ مسئولیت پذیری در انجام تکالیف، ارتباط با مردم و همدلی، جرات و اطمینان، احساس برابری در مقابل احساس کهتری و برتری از جمله ابعاد مختلف احساس علاقه اجتماعی در کودکان بازه سنی هشت تا دوازده سال می باشد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی علاقه اجتماعی در کودکان ایرانی داشتید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.