دانلود رایگان پرسشنامه مقیاس شخصیت مرزی (STB)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه مقیاس شخصیت مرزی (STB) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
18
تعداد صفحات:
14
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
دانشگاه آکسفورد
سال ساخت:
2001
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه مقیاس شخصیت مرزی (STB)

مقیاس شخصیت مرزی که ساخت دانشگاه آکسفورد در سال 2001 می باشد و بر اساس دی اس ام دو می باشد، برای ارزیابی اختلال شخصیت مرزی کاربرد دارد.

پرسشنامه مقیاس شخصیت مرزی (STB) دارای 18 ماده سوال است و جواب سوالات به صورت بله و خیر است.

همچنین این پرسشنامه دارای روایی و پایایی و نمره گذاری است.

سلامت روان یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که باید در افراد مورد ارزیابی مکرر قرار بگیرد. متخصصان سلامت روان و روان شناسان و روان پزشکان به عنوان افرادی با مهارت و تخصص در زمینه ی سلامت و بهداشت روان می توانند از بهترین راهنمایان شما باشند. به همان مقداری که مراجعه به پزشک برای درمان بیماری های جسمی دارای اهمیت است، مراجعه به متخصص روان برای ارزیابی سلامت و بیماری های روانی که تحت عنوان اختلالات روانی شناخته می شوند هم حائز اهمیت بسیار است. لازمه مراجعه به روان شناس و یا متخصص سلامت روان داشتن علائم و نشانه هایی است که برای فرد ناخوشایند بوده و این علائم عملکرد و توانایی های فرد را تحت تاثیر قرار می دهند. افراد مبتلا به اختلالت سلامت روانی ممکن است خودشان متوجه اختلال و علائمی که دارند نباشند و یا به اصطلاح بینشی به اختلال خود نداشته باشند ولی اطرافیان و عزیزانشان را اذیت کرده و تحت تاثیر قرار دهند.

اختلال شخصیت مرزی چیست؟

یکی از انواع اختلالات سلامت روان که جز اختلالات شخصیتی هم طبقه بندی می شود، اختلال شخصیت مرزی است. این اختلال در دسته دوم اختلالات شخصیتی قرار دارد و مانند دیگر اختلالات این گروه، ویژگی بارز آن بی ثباتی هیجانی است. این اختلال روانی شخصیتی را از این رو اختلال مرزی می نامیم که مرزی بین سایکوز و نوروز می باشد. اختلال شخصیت مرزی با بی ثباتی در روابط که یکی از بارز ترین ویژگی های این اختلال است شناخته می شود. مرزی ها هیجانی هستند و رفتار های تکانشی و بدون فکر زیادی دارند.

اصولا افراد مبتلا به اختلال مرزی که رفتار های بدون فکر و تامل دارند، جهان اطراف و دوستان و آشنایانشان را به صورت صفر تا صدی می بینند. در واقع این ویژگی نشان دهنده ی دو سوگرایی در آنان است. از نظر منفی ها افراد یا خوب اند یا بد یا سفیدند و یا سیاه. حد وسطی برای این افراد وجود ندارد و به نظر این افراد هیچ کس در میانه قرار نمی گیرد. این رفتار افراد مرزی تحت مکانیسم دفاعی دو نیمه سازی شناخته می شود. این ویژگی ها فقط چندین مورد از ویژگی های افراد مبتلا به اختلال مرزی می باشد. مهم است که اگر شخصی را در اطراف خود می شناسید که به اختلال مرزی مبتلاست و یا خودتان مبتلا به این اختلال می باشید، از یک پزشک متخصص کمک بگیرید و سریعا روند درمانی را آغاز کنید.

با استفاده از این پرسشنامه می توانید، معیار های اختلال مرزی را در خود مورد ارزیابی قرار دهید.

دریافت رایگان پرسشنامه مقیاس شخصیت مرزی (STB)