دانلود پرسشنامه هوش اجتماعی آنگ تون تت

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه هوش اجتماعی آنگ تون تت ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
45
تعداد صفحات:
8
نمره گذاری:
دارد
نویسنده:
آنگ تون تت
سال ساخت:
2008
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه هوش اجتماعی آنگ تون تت 

این پرسشنامه توسط آنگ تون تت در سال 2008 ساخته شده است.

هدف از ساخت پرسشنامه هوش اجتماعی آنگ تون تت بررسی هوش اجتماعی است.

این پرسشنامه دارای 45 سوال است.

همچنین این پرسشنامه دارای نمره گذاری می باشد.

در حوزه ی علوم اجتماعی و یا روان شناسی اجتماعی مفهومی پرکاربرد مورد مطالعه قرار گرفته است. این مفهوم هوش اجتماعی می باشد. هوش اجتماعی از گذشته های دور تا به امروز موضوع اصلی بسیاری از تحقیقات در حوزه اجتماع بوده است و بارها مورد ارزیابی قرار گرفته است. این مفهوم در ابتدا در سال 1920 توسط روان شناس معروف و به نام ادوارد ثرندایک معرفی شده است.

اگر بخواهیم از وجه اشتراکی که این مفهوم با دیگر انواع هوش دارد، سخنی به میان بیاوریم، باید گفت که هوش اجتماعی با مفاهیمی نظیر هوش هیجانی و هوش بین فردی در ارتباط است و می توان ویژگی های مشترکی میان این سه نوع هوش پیدا کرد. علاوه بر این، می توان گفت که هوش اجتماعی با توانایی ها و مفاهیمی همچون داشتن مهارت اجتماعی و یا داشتن شایستگی ها و توانایی های اجتماعی در ارتباط می باشد.

هوش اجتماعی چیست؟

هوش اجتماعی که مفهومی قدیمی و مهم است، به چه معناست و اصلا یعنی چه؟ هوش اجتماعی را همان طور که در بالا هم گفتیم می توانیم نوعی توانایی و هوش انسانی در بستر اجتماع و یا جامعه فرد بدانیم. فردی که دارای هوش اجتماعی بالاست، توانایی برقراری ارتباط با دیگر افراد را دارد و می تواند به خوبی و حتی به راحتی با دیگر افراد در بستر جامعه ارتباط برقرار کند، این فرد توانایی همدلی زیادی با دیگران دارد و همچنین سازگاری بالایی نیز در برقراری ارتباط با دیگران دارد. اصولا شغل هایی که در ارتباط با مردم و دیگران است برای این افراد مناسب تر است. مثلا یک مشاور و یا روانشناس دارای هوش اجتماعی خوبی می باشد و می تواند با دیگران به خوبی ارتباط برقرار کند.

فردی که دارای هوش اجتماعی خوبی می باشد، با دیدگاهی خوش بینانه با دیگران ارتباط برقرار می کند و می تواند عواطف و احساساتش را حتی در مورد دیگران به راحتی بر سر زبان بیاورد. این افراد اصولا در ارتباطات اجتماعی خود با دیگران صادق و رو راست هستند و می توانند سخنرانان خوبی در میان جمعیت باشند. علاقه ی آنان به اجتماع و داشتن هوش اجتماعی می تواند منجر به مسئولیت پذیری خوب آنان در محیط های اجتماعی شود.

اگر مایل به ارزیابی میزان هوش اجتماعی در خود بودید و علاقمند به دانستن این نکته که آیا دارای هوش اجتماعی هستید یا خیر، می توانید از این پرسشنامه ی معتبر استفاده کنید و با توجه با تفسیر و نمره گذاری به اطلاعات خوب و دقیقی دست پیدا کنید.