دانلود پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر (GAD-7) اسپیتزر

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,800 تومان

دانلود پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر (GAD-7) اسپیتزر ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
7
تعداد صفحات:
4
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
مقاله:
دارد
نویسنده:
اسپیزر، کرونک، ویلیامز و لوه
سال ساخت:
2006
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر (GAD-7) اسپیتزر

این پرسشنامه توسط اسپیزر، کرونک، ویلیامز و لوه در سال 2006 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اختلال اضطراب فراگیر می باشد.

این پرسشنامه دارای 7 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر اسپیتزر و همکاران (GAD-7) تایید شده است.

اضطراب

تجربه اضطراب در زندگی امری شایع و اجتناب ناپذیر است؛ همه افراد در طول دوران حیات خود و به دلایل مختلف مضطرب می شوند؛ اگر سطح تجربه اضطراب بیش از اندازه باشد و میزان اضطراب تجربه شده عملکرد فرد را در ابعاد مختلف زندگی مختل کند، فرد تشخیص اختلال اضطراب دریافت می کند که لازم به ذکر است، اختلالات اضطرابی انواع مختلفی دارند و هر اختلال دارای نشانه های منحصر به خود می باشد.

اختلال اضطراب فراگیر (GAD)

یکی از انواع اختلالات اضطرابی، اختلال اضطراب فراگیر می باشد؛ این اختلال که تحت عنوان GAD نیز شناخته می شود، شامل تجربه اضطراب، تنش و نگرانی در موقعیت های مختلف زندگی روزمره است. فردی که اضطراب فراگیر را تجربه می کند، دائما نگران و مضطرب است و در مورد هر مسئله ای سریعا مضطرب می شود و دائما گوش به زنگ است.

شاید فکر کنید مبتلایان به این اختلال، حتما دلیلی برای اضطراب خود دارند اما واقعیت این است که آن ها گاها بدون هیچ دلیل مشخصی نگران و مضطرب می شوند و حتی خودشان نمی دانند چرا نگران هستند و فقط فکر می کنند که قرار است یک اتفاق ناخوشایند یا وحشتناک برایشان رخ دهد؛ به همین دلیل آن ها نگرانی، ترس و دلهره شدید طولانی مدت را تجربه می کنند و در نتیجه از انجام کارهای روزانه، وظایف شغلی یا تحصیلی باز می مانند!

برخی از نشانه های اختلال اضطراب فراگیر شامل مواردی همچون، مشکلات تمرکز، بی خوابی، تحریک پذیری خلق یا کج خلقی، خستگی و فرسودگی، تنوس عضلانی، دل درد یا اسهال مداوم، لرزش و تعریق و افزایش ضربان قلب و غیره می شود.

بر اساس آنچه در پژوهش ها آمده است برخی عوامل در بروز این اختلال تاثیر گذارند؛ عواملی همچون سابقه خانوادگی ابتلا به اضطراب، قرار گرفتن در معرض یک محرک تنش زا به مدت طولانی، تجربه یک رویداد تروماتیک در دوره کودکی همچون سو استفاده، مصرف بیش از اندازه کافئین یا تنباکو در شکل گیری این بیماری روان شناختی نقش دارد.

خوشبختانه این اختلال قابل تشخیص و درمان است؛ روان شناسان با استفاده از تکنیک های درمانی مختلف همچون روان درمانی و دارو درمانی قادر به درمان این اختلال هستند. در صورتی که تمایل به ارزیابی اختلال اضطراب فراگیر داشته باشید، می توانید از پرسشنامه حاضر که توسط اسپیزر و همکاران ساخته شده است، استفاده کنید و به اطلاعات ارزشمندی در این زمینه دست پیدا کنید.