دانلود پرسشنامه جو عاطفی خانواده هیل برن

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,000 تومان

دانلود پرسشنامه جو عاطفی خانواده هیل برن ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
16
تعداد صفحات:
5
تعداد مولفه:
8
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
مقاله:
دارد
نویسنده:
هیل برن
سال ساخت:
1964
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه جو عاطفی خانواده هیل برن

این پرسشنامه توسط هیل برن در سال 1964 ساخته شده است.

هدف هیل برن از ساخت این پرسشنامه بررسی جو درون خانواده بوده است.

پرسشنامه جو عاطفی خانواده هیل برن 16 سوال دارد و 8 بعد را مورد ارزیابی قرار می دهد.

این پرسشنامه که بر اساس مقیاس لیکرت پنچ درجه ای است، دارای روایی و پایایی و نمره گذاری می باشد.

تاثیر خانواده بر فرد

خانواده به عنوان کوچکترین گروه در جامعه تلقی می شود. افرادی که در یک خانواده زندگی می کنند، به سبب نسبت خونی و یا تمایل سببی و یا به این علت که در یک محیط مشترک زندگی می کنند، خانواده نامیده می شوند.

  • خانواده بستری برای رشد و پرورش کودکان است و بسیاری از امور و مسائل و درس ها در همین خانواده و توسط والدین و یا فرد بزرگتر به کودکان آموزش داده می شود.
  • در محیط خانواده است که فرزندان، امور اجتماعی را یاد می گیرند و جامعه پذیر می شوند و می توانند به وسیله ی مهارت هایی که در بستر خانواده یاد گرفته اند، توانایی سازگاری با محیط را پیدا کنند.

در واقع از نقش مهمی که خانواده در فرآیند رشد کودکان دارد نمی توان به هیچ عنوان غافل شد.

اعضای درون یک خانواده می توانند دارای ویژگی های شخصیتی مشابه با یک دیگر باشند و یا در مواردی از یک دیگر الگو بگیرند. در هر صورت از تاثیری که افراد یک خانواده از یکدیگر می گیرند و می توانند بر هم داشته باشند، نباید بی توجهی کرد. فضای کلی خانواده می تواند بر افراد تاثیرات به سزایی بگذارد. تاثیراتی که حتی در آینده نیز همراه فرزندان آن خانواده خواهد بود و حتی در زندگی بزرگسالی آن ها هم قابل مشاهده خواهد بود.

هرچه رابطه ی اعضای خانواده با یکدیگر صمیمی تر باشد و افراد درون خانواده با یک دیگر دوست باشند و در فضای همدلی و مهربانی قرار بگیرند، می توان گفت که تاثیرات مثبتی که بر روی افراد این خانواده به سبب این رفتار توام با مهر و محبت گذاشته می شود، بسیار زیاد است. جو عاطفی مثبت در خانواده بسیار مهم است. اگر افراد در درون یک خانواده احساس همدلی و امنیت داشته باشند و بدانند در صورت بروز هر مشکلی اعضای خانواده از یک دیگر حمایت می کنند و تحت حمایت فرد بزرگ خانواده مانند پدر و یا مادر قرار می گیرند، امکان بروز هر خطا و اشتباهی در افراد کمتر شده و در صورت بروز هر مشکلی افراد پیش از هرچیز به پدر و مادر و یا خواهران و برادران بزرگ تر خود مراجعه کرده و با مشورت گرفتن از آنان سعی بر غلبه بر مشکلات خود می کنند.

فضای مثبت و جو عاطفی در خانواده و همچنین اعضای خانواده ای که با یکدیگر روابطی صمیمی و توام با آگاهی بخشی و حمایت دارند، به پیشرفت فرزندان درون آن خانواده و رشد بهتر فرزندان کمک شایانی می کند.