دانلود پرسشنامه رفتارهای ضد تولید

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
1,200 تومان

دانلود پرسشنامه رفتارهای ضد تولید ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
30
تعداد صفحات:
3
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
گل پرور و خاکسار
سال ساخت:
1387
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

این پرسشنامه توسط گل پرور و خاکسار در سال 1387 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی رفتارهای ضد تولید می باشد.

این پرسشنامه دارای 30 سوال بر اساس طیف لیکرت 5 درجه ای است.

روایی و پایایی پرسشنامه رفتار ضد تولید تایید شده است.

فعالیت کارمندان تاثیر زیادی در رشد و به تعادل رسیدن سازمان دارد. بخش منابع انسانی یک سازمان، وظیفه سنگینی در استخدام نیرو متخصص برای سازمان دارد. کارمندان در هر بخش سازمان اعم از بخش اداری یا بخش تولید و .. کار کنند، باید از مهارت و تخصص کافی برخوردار باشند.

اما نکته مهم دیگر این است که، در کنار مهارت های تخصصی که مهارت های سخت نام دارند، کارمندان باید از برخی مهارت های دیگر نظیر مهارت برقراری ارتباط، مهارت همدلی، مهارت رهبری و توانایی کارگروهی که به عنوان مهارت های نرم شناخته می شوند، برخوردار باشند. وجدان کاری، مسئولیت پذیری، تعهد به انجام کار از جمله ویژگی هایی است که باید در کارمندان سازمان وجود داشته باشد که اگر اینگونه نباشد، ممکن است رفتارهای ضد تولید در سازمان به وجود بیایند.

رفتار ضد تولید چیست؟

رفتارهای ضد تولید، رفتارهای منفی و آسیب رسانی هستند که در سازمان توسط کارمندان و اعضای سازمان رخ می دهند و این رفتار ها کاملا آگاهانه و ارادی می باشند. کارمندی که رفتار ضد تولید دارد، از هنجار ها و قوانین سازمانی تخطی می کند و اهمیت چندانی برای قوانین درون سازمانی قائل نیست.
رفتار ضد تولید باعث می شود، سلامت سازمان، روند رو به رشد آن دچار مشکل شود، تعادل سازمان برهم بخورد و ارتباط مثبت میان کارمندان و مدیران خراب شود. یک نمونه رفتار ضد تولید، هدر دادن آگاهانه مواد تولیدی در ساخت محصول است یا کم کاری و انجام ندادن وظایف در ساعات کاری نمونه ای دیگر از این رفتار مخرب می باشد.

رفتار ضد تولید به عنوان یک متغیر در پژوهش های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته است. بنابر آنچه در پژوهش های متعدد ذکر شده است، رفتار ضد تولید باعث کاهش رضایت شغلی، کاهش بهره وری شغلی در افراد می شود. همچنین رفتار ضد تولید باعث می شود، نوآوری و خلاقیت درون سازمان کاهش پیدا کند، جو صمیمانه و مطلوب در سازمان از بین برود، عدالت توزیعی و عدالت رویه ای تحت تاثیر منفی قرار بگیرد. مدیران سازمانی باید نهایت تلاش خود را برای کنترل رفتار های ضد تولید در سازمان به کار بگیرند. اگر رفتار ضد تولید به موقع تشخیص داده شود و اقدامات لازم برای حذف آن صورت بگیرد، می توان از ضرر های احتمالی وارده بر سازمان جلوگیری کرد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر رفتار ضد تولید داشتید، می توانید از پرسشنامه رفتار ضد تولید که توسط گل پرور و خاکسار در کشور ایران ساخته شده است، استفاده کنید.