معرفی پرسشنامه میزان نیاز سازمان به کارت امتیازی متوازن
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان نیاز سازمان به کارت امتیازی متوازن می باشد.
پرسشنامه میزان نیاز سازمان به کارت امتیازی متوازن دارای 20 سوال است.
کارت امتیازی متوازن
دنیای امروز، دنیای تغییر و تحول و رقابت است و این مسئله بر هیچکس پوشیده نیست؛ سرعت تغییر و تحول در این دنیا آنقدر زیاد است که اگر سازمانی بخواهد به موفقیت و بقا دست پیدا کند، باید خودش را با سرعت رقابت هماهنگ کند و به عبارتی خودش را با پیچیدگی ها و عدم اطمینان همسو کند.
یکی از مهم ترین تصمیماتی که سازمان باید آن را به اجرا در بیاورد برای آن تلاش کند، اتخاذ و اجرای استراتژی های اثربخش است که بهبود و ارتقای مستمر عملکرد را به همراه داشته باشد. تدوین استراتژی یک امر بسیار مهم در سازمان است که باید به آن توجه شود و برای آن برنامه ریزی های صورت بگیرد.
سازمان ها از طریق برنامه ریزی و تعیین استراتژی و در گام بعدی اجرای استراتژی می توانند به اهداف سازمانی دست پیدا کنند و عملکرد سازمان را بهبود ببخشند و در نتیجه به اهداف سازمانی دست پیدا کنند.
آنچه در کنار برنامه ریزی برای استراتژی منجر به رشد و ارتقای سازمان می شود، اجرای درست و خوب استراتژی ها است؛ استراتژی موفق را باید استراتژی تعریف کرد که هم خوب تدوین شده است و هم به درستی اجرا می شود؛ پس پیاده سازی استراتژی اهمیت زیادی دارد و سازمانی موفق خواهد شد که متوجه این امر شده باشد.
عوامل مختلفی می تواند مانعی بر سر راه اجرای استراتژی ها شود؛ مثلا عوامل بازدارنده مدیریتی، عوامل اجرایی، عوامل بازدارنده انسانی از جمله مواردی هستند که هر کدام به تنهایی و با کمک هم می تواند مشکل ساز باشند. اما خوشبختانه راهکارهایی برای مقابله موثر با موانع موجود بر سر راه استراتژی ها وجود دارد.
یکی از مهم ترین تکنیک ها و روش هایی که در حال حاضر در دنیای کسب و کار و استراتژی ها، روشی کارآمد و موثر محسوب می شود، سیستم ابتکاری به نام کارت امتیازی متوازن است؛ در این سیستم که توسط رابرت کاپلان و دکتر دیوید نورتون طراحی شده است یک چارچوب عملکردی معرفی شده است که هدف آن پیشبرد استراتژی ها و بهبود ارتباطات می باشد و در آن میان اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، توازن ایجاد می شود.
همچنین مواردی مالی و غیر مالی، عملکرد داخلی یا خارجی سازمان، ذی نفعانی که از درون و برون سازمان نفع می برند و شاخص های مختلف سازمانی در این سیستم مورد بررسی قرار می گیرد. کارت امتیازی متوازن را می توان متشکل از شاخص های عملکرد گذشته، حال و آینده سازمان دانست.
در صورتی که تمایل به ارزیابی، میزان نیاز سازمان به کارت امتیازی متوازن داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.