دانلود رایگان پرسشنامه رفتار سایبرلوفینگ اسکیو

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
رایگان

دانلود پرسشنامه رفتار سایبرلوفینگ اسکیو ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
12
تعداد صفحات:
4
تعداد مولفه:
3
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نویسنده:
اسکیو
سال ساخت:
2012
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word

معرفی پرسشنامه رفتار سایبرلوفینگ اسکیو

این پرسشنامه توسط اسکیو در سال 2012 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی رفتار سایبرلوفینگ بوده است.

این پرسشنامه دارای 14 سوال و سه مولفه:

  • نگرش کارکنان
  • موانع ادراک شده
  • هنجار های توصیفی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه رفتار سایبرلوفینگ اسکیو تایید شده است.

آیا تا به حال برای شما هم پیش آمده است که ساعت ها در فضای مجازی و در سایت های مختلف مشغول جستجوی مطالب مختلف باشید و متوجه گذر زمان نشده باشید؟ آیا برای شما هم پیش آمده است که به اداره ای مراجعه کرده باشبد و کارمندان آن اداره به دلایل متفاوتی کار شما را با تاخیر انجام دهند و بعد متوجه شوید که آن ها مشغول انجام کار خود بوده اند؟

تاریخچه ی کلمه ی سایبرلوفینگ

در حوزه مربوط به فعالیت های اینترنتی، یک اصطلاح به نام سایبرلوفینگ توسط متخصصان ارائه شده است. سایبر لوفینگ طیفی از انواع مختلف فعالیت های اینترنتی مثبت و منفی را در بر می گیرد. آیا تمایل به دانستن معنای سایبر لوفینگ دارید؟ این کلمه از دو کلمه ی لوفینگ و سایبر تشکیل شده است؛ خود کلمه ی لوفینگ از کلمه ی لوفر آمده است. لوفر به فردی گفته می شود که وقت خودش را صرف فعالیت های بیهوده می کند و به بیان دیگر وقتش را هدر می دهد. اما احتمالا واژه ی سایبر برای شما آشنا به نظر برسد؛ سایبر هم فعالیت های رایانه ای و ابزار های مربوط به آن اشاره می کند.

رفتار سایبرلوفینگ یعنی چه؟

رفتار سایبر لوفینگ انواع مختلفی دارد. این رفتار می تواند در کارمندانی که مشغول کار هستند و یا در دانشجویان و افراد دیگر دیده شود. وقتی می گوییم یک فرد رفتار سایبرلوفینگ دارد، یعنی در زمانی که باید مشغول کار و فعالیت باشد و وظایف کاری اش را انجام دهد، از انجام کار هایش طفره می رود و از انجام مسئولیت هایش شانه خالی می کند. این فرد بیشتر زمان خود را به جستجوی اینترنتی اختصاص می دهد. رفتار این فرد می تواند انحرافی هم باشد.

البته رفتار سایبرلوفینگ می تواند در جهت مثبت هم صورت بگیرد. یعنی یک فرد می تواند به جهت توسعه ی مهارت های شخصی اش از اینترنت استفاده کند و زمان هایی را برای رشد شخصی و یادگیری مهارت های جدید اختصاص بدهد. افراد می توانند از اینترنت برای سرگرمی و یا زمان هایی برای استراحت استفاده کنند. جستجوی مطالب که موجب آرامش خاطر فرد می شود هم می تواند جز رفتار های سایبرلوفینگ شود.

آیا شما هم رفتار های سایبرلوفینگ داشته اید؟ اگر رفتار سایبرلوفینگ شما منفی بوده است، برای حل و کاهش آنان چه کاری انجام داده اید؟ اگر تا به حال در مورد رفتار سابرلوفینگ اطلاعی نداشته اید و اکنون برای ارزیابی این رفتار در خود مشتاق شده اید، می توانید از پرسشنامه ی استاندارد سایبرلوفینگ اسکیو استفاده کنید.

دریافت رایگان پرسشنامه رفتار سایبرلوفینگ اسکیو