دانلود پرسشنامه اخلاق پولی تانگ

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
4,800 تومان

دانلود پرسشنامه اخلاق پولی تانگ ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
15
تعداد صفحات:
3
تعداد مولفه:
5
مقیاس:
لیکرت پنج درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
نویسنده:
تانگ و همکاران
سال ساخت:
1997
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

معرفی پرسشنامه اخلاق پولی تانگ

این پرسشنامه توسط تانگ و همکاران در سال 1997 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اخلاق پولی می باشد.

این پرسشنامه دارای 15 سوال و 5 بعد:

  • شرارت آمیزی
  • موفقیت
  • بودجه بندی
  • عدالت
  • انگیزه می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه اخلاق پولی تانگ تایید شده است.

پول در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و به عبارتی ماهیت جهانی دارد؛ هر کشوری بر اساس واحد پولی که دارد اقتصاد کشورش را اداره می کند. ارزش پولی در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است؛ مثلا می دانیم که دلار ارزش پولی بالاتری نسبت به ریال یا لیر دارد.

علی رغم جهانی بودن پول، افراد مختلف پول را به طرق مختلف معنا می کنند و به عبارت ساده تر پول برای هر شخصی یک معنی دارد. افراد مختلف به واسطه پول با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و چرخه اقتصادی کشور را به جریان می اندازند. اقتصاد کشور ها با تمام ابعاد زندگی گره خورده است و اگر بگوییم  تاثیر به سزایی در اخلاق، رفتار، باور و فرهنگ افراد گذاشته است، اشتباه نکرده ایم.

پول تاثیر به سزایی بر بعد اجتماعی زندگی داشته و بر اساس نظر مارکس اقتصاد دان و جامعه شناس بزرگ، پول می تواند ارزش ها و استعداد های افراد را تغییر بدهد. پول با هدف های گوناگون میان مردم جا به جا می شود، اهداف اجتماعی، کسب قدرت، خرید، هدیه دادن، پاداش دادن به دیگران و.. بخشی از این اهداف است. پول می تواند محدودیت هایی را به وجود بیاورد یا به کل افراد را از قید و بند محدودیت ها آزاد کند.

نتایج پژوهش های انجام شده نشان می دهند، پول علاوه بر تاثیری که بر عملکرد اقتصادی و اجتماعی دارد، می تواند بر عملکرد روانی افراد هم تاثیر بگذارد. بسیاری از افراد برای پول و منابع مالی ارزش و اهمیت بسیاری قائل هستند و همین مسئله به شکل گیری برخی رفتار و اعمال در آن ها منجر می شود.

افراد بر اساس نگرشی که به پول دارند، می توانند استفاده های متفاوتی از آن داشته باشند. برخی از افراد به پس انداز کردن اهمیت زیادی می دهند و بخشی از پول خود را پس انداز می کنند، عده ای دیگر به بودجه بندی پول اهمیت زیادی می دهند و ترجیح می دهند پول خود را برنامه ریزی شده و اصولی خرج کنند.
بالطبع افرادی که پول خود را برنامه ریزی شده خرج می کنند، پس انداز دارند، رضایت از زندگی بیشتری را تجربه می کنند. همچنین افرادی که از پول انتظار قدرت، احترام، توجه، جایگاه، موفقیت و ... ندارند، رضایت و آرامش خاطر بیشتری دارند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر اخلاق پولی از ابعاد مختلف داشته باشید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبر اخلاق پولی تانگ و همکاران استفاده کنید.