دانلود ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ رﻓﺘﺎرﻫﺎی اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ اﻧﺘﻈﺎری (ASBQ)

دانلود رایگان سوالات استخدامی بانک توسعه صادرات ایران با جواب
7,000 تومان

دانلود ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ رﻓﺘﺎرﻫﺎی اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ اﻧﺘﻈﺎری (ASBQ) ارائه شده به صورت کامل و دقیق با فرمت word که قابلیت ویرایش و استفاده در پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی، پژوهشی و ارزیابی را دارد و در اختیار شما قرار گرفته است.

تعداد سوالات:
12
تعداد صفحات:
7
تعداد مولفه:
2
مقیاس:
لیکرت چهار درجه ای
نمره گذاری:
دارد
روایی:
دارد
اعتبار:
دارد
تعداد مقاله:
دارد
نویسنده:
هنریچسن و کلارک
سال ساخت:
2003
موارد استفاده:
پژوهش، ارزیابی
نوع فایل:
Word
دریافت پرسشنامه کیفیت سود
برای دریافت اطلاعات خرید، شماره موبایل خود را وارد کنید
پرداخت با تمام کارت‌های بانکی امکان‌پذیر است.
لینک دانلود بلافاصله پس از بازگشت از درگاه بانکی نمایش داده می شود و امکان دانلود فعال میگردد

ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ رﻓﺘﺎرﻫﺎی اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ اﻧﺘﻈﺎری (ASBQ)

این پرسشنامه توسط هنریچسن و کلارک در سال ۲۰۰۳ ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی رفتارهای اجتماعی انتظاری می باشد.

این پرسشنامه دارای 12 سوال و 2 مولفه آماده سازی و اجتناب است.

روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای اجتماعی انتظاری (ASBQ) تایید شده است.

رفتارهای اجتماعی انتظاری

فوبی اجتماعی که به آن اضطراب اجتماعی گفته می شود، یک اختلال روان شناختی اضطرابی است؛ فرد مبتلا به این اختلال از حضور در میان جمعیت یا موقعیت های اجتماعی واهمه دارد؛ ترس و نگرانی دائمی و شدید نسبت به تجربه مورد سرزش قرار گرفتن، تحقیر شدن یا انتقاد شنیدن از ویژگی های این اختلال است.

پردازش انتظاری دیگر خصیصه بارز و متداول فوبیا اجتماعی است؛ مبتلایان به این اختلال گزارش می دهند که در بیشتر اوقات پیش بینی حضور در یک موقعیت اجتماعی و تعامل با دیگران آن ها را می ترساند و باعث آزار آن ها می شود؛ این حالت از خود حضور در جمعیت و داشتن تعامل با دیگران آزار دهنده تر است.

اخیرا پژوهشگران تلاش زیادی برای ارائه مدل های شناختی به منظور توصیف پردازشگر اطلاعات در خصوص تعاملات اجتماعی داشته اند. بر اساس نتیجه ای که از پژوهش کلارک و ولز حاصل شد، افرادی که اضطراب اجتماعی را تجربه می کنند، قبل از حضور در یک موقعیت اجتماعی درگیر برخی فرآیند های شناختی می شوند و همین فرآیند ها باعث می شود که اضطراب آن ها کماکان بالا بماند.

درست است که پردازش انتظاری خود باعث اضطراب بیشتر می شود اما فردی که فوبیای اجتماعی دارد، همچنان از این راهبردها استفاده می کند و یکی از علل استفاده از این راهبردها، عدم اطمینان به توانایی های خود و نگرانی در مورد اینکه دیگران چه فکری در مورد توانایی های افراد می کنند، می باشد.

در این خصوص بهتر است که فرد از راهبردهای کمک کننده استفاده کند و فکر کردن در ورد اینکه دیگران چه فکری در مورد آن ها می کنند را حذف کنند؛ چرا که اطلاعات منفی بر افزایش تجربه اضطراب تاثیر می گذارد.

در این پرسشنامه، ویژگی های راهبردهای شناختی که توسط افراد قبل از ورود به موقعیت های اجتماعی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، ارزیابی می شود. این گونه راهبردها می تواند در بر گیرنده آماده شدن برای رویدادهای ناگهانی یا قریب الوقوع، تصور کردن بدترین سناریو ممکن، فکر کردن یا تصور شکست هایی که فرد در گذشته داشته یا تلاش برای طراحی و پیدا کردن راه حل هایی برای فرار یا اجتناب از موقعیت های قریب الوقوع باشد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی رفتارهای اجتماعی انتظاری بر اساس آماده سازی و اجتناب داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.